Αθλητισμός

”Ντου” οπαδών στην προπόνηση για Στραματσόνι!

Φοβερές σκηνές εκτυλίχθηκαν στην Σπάρτα Πράγας, με αντιπροσωπεία οπαδών να μπαίνει στο προπονητικό κέντρο και να δίνει ένα ασυνήθιστο... δώρο στον Στραματσόνι. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Δύσκολα τα πράγματα για τον Αντρέα Στραματσόνι στην Τσεχία. Ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού ανέλαβε το καλοκαίρι μετά… τιμών τη Σπάρτα Πράγας, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο με απολαβές 1.5 εκατ. ευρώ ανά έτος και ξόδεψε πάνω από 10 εκατ. ευρώ στο μεταγραφικό ”παζάρι” για να φέρει την ομάδα του ξανά στην κορυφή.

Ποιο το αποτέλεσμα; Έπειτα από 15 αγωνιστικές στο τσεχικό πρωτάθλημα, η Σπάρτα μετά βίας ”βλέπει” την πεντάδα, απέχοντας 18 βαθμούς από την πρωτοπόρο, Βικτόρια Πλζεν. Συν τοις άλλοις, η ομάδα του ”Στράμα” αποχαιρέτισε την Ευρώπη από νωρίς, γνωρίζοντας τον αποκλεισμό από το καλοκαίρι…

Όλα τα παραπάνω έχουν οδηγήσει στο να διαμορφωθεί ένα ιδιαίτερα βαρύ κλίμα για τον Στραματσόνι στην Τσεχία, με τον ίδιο, εκ πρώτης όψεως να δείχνει ότι δεν… χαμπαριάζει, μιλώντας για ατυχίες και ακολουθίες πλάνων, μετά από ανεπιτυχή αποτελέσματα, όπως αυτό της περασμένης Κυριακής κόντρα στην Όλομουτς (ήττα 1-0). Πλέον, ο Ιταλός έχει απέναντί του τόσο τον Τύπο, όσο και τους οπαδούς, οι οποίοι… ανέλαβαν δράση.

Οι οργανωμένοι οπαδοί έκαναν… ντου στην προπόνηση ψάχνοντας τον Ιταλό προπονητή, κρατώντας ένα αεροπορικό εισιτήριο με προορισμό την Ιταλία, ως… δώρο για τον νεαρό τεχνικό. Φυσικά δεν κατάφεραν να μιλήσουν απευθείας αρκετά με τον Στραματσόνι, όμως είχαν επικοινωνία με μέλη της διοίκησης. Πάντως δεν είχαμε… επεισόδια, αφού την εμφάνιση της έκανε και η κλούβα της Αστυνομίας.