Αθλητισμός

Κάκαλης: ”Είμαι υπερήφανος για τον Άρη”

Ο πρώην γενικός αρχηγός του Άρη, Γρηγόρης Κάκαλης, εξέφρασε την αισιοδοξία του για τη φετινή πορεία της ομάδας, τονίζοντας την υπερηφάνειά του για τον σύλλογο.

Δηλώσεις για τη φετινή προσπάθεια ανόδου που κάνει ο Άρης, παραχώρησε στον ”Libero FM” ο Γρηγόρης Κάκαλης. Ο πρώην γενικός αρχηγός του συλλόγου, τόνισε ότι η ομάδα έχει αλλάξει εντελώς τη φιλοσοφία της, βαδίζοντας προς τον σωστό δρόμο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Κάκαλη:

”Η αλλαγή είναι 180 μοιρών. Έχουμε παίκτες αγωνιστές. Ένας παίκτης αν κάνει 2-3 τάκλιν το γήπεδο σηκώνεται. Ο Αρειανός θέλει να βλέπει προσπάθεια. Θα έρθει όμως και το κακό αποτέλεσμα και εκεί πρέπει να δείξουμε πως μπορούμε να το ξεπεράσουμε. Δεν γίνεται να κάνεις 34 νίκες. Πρέπει να κερδίσουμε την Κυριακή. Τα πρωταθλήματα παίρνονται από τα μικρά Ματς. Αυτά που λες ότι "τα έχεις". Στο ντέρμπι ο παίκτης είναι συγκεντρωμένος 100%, ενώ αυτά τα παιχνίδια κρύβουν κινδύνους. Και αυτά θα μας δώσουν το πρωτάθλημα. 

Είμαστε σε καλό δρόμο. Σε πάρα πολύ καλό δρόμο. Δεν υπάρχει αναντικατάστατος παίκτης. Μετράμε 30 παιδιά φέτος, τα οποία μπορούν να παίξουν, αυτό εγώ δεν το θυμάμαι άλλη φορά. Κάθε χρόνο είχαμε γύρω στους 21-23 παίκτες. Η διαχείριση είναι άριστη από τον κ. Σπανό και τον κ.Μυροφορίδη. Οι παίκτες για να βρουν τον ρυθμός τους θέλουν παιχνίδια και πάλι παιχνίδια. Γίνεται καλή δουλειά”