Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Ποια η σχέση των Γερμανών με τον… Λουντ!

Διαβάστε το παρασκήνιο που έχει δημιουργηθεί γύρω από την εταιρεία με την οποία βρίσκεται σε επαφές ο Παναθηναϊκός.

Τις τελευταίες ημέρες ήρθε στο ”φως” της δημοσιότητας η είδηση ότι ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε επαφές με γερμανική εταιρεία, η οποία φέρεται να έχει ενδιαφέρον για εμπλοκή στα του συλλόγου, είτε μέσω χορηγίας, είτε όσον αφορά το management.

Οι ”πράσινοι” επιβεβαίωσαν τις επαφές, τονίζοντας ότι εντός της τρέχουσας εβδομάδας θα πάρουν στα χέρια τους κάποια πρόταση, με άγνωστο μέχρι στιγμής περιεχόμενο. Το γεγονός αυτό δημιουργεί ”θολή” εικόνα όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο θέλουν να αναμιχθούν με τον Παναθηναϊκό οι Γερμανοί.

Η εν λόγω εταιρεία πάντως βρίσκεται σε στάδιο… εξαγοράς, όπως αναφέρει δημοσίευμα της ”Sportday”. Μάλιστα, η αντίστοιχη εταιρεία που ενδιαφέρεται στο να την απορροφήσει, σχετίζεται με τον Ρόμπιν Λουντ!

Συγκεκριμένα, η ”Wasserman”, η εταιρεία που εκπροσωπεί τον Φινλανδό ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, βρίσκεται καθ’ οδόν στο να εξαγοράσει την αντίστοιχη με την οποία βρίσκεται σε επαφή η ΠΑΕ! Μύλος η υπόθεση, ωστόσο τα πάντα αναμένεται να ξεκαθαριστούν στο προσεχές διάστημα.