Ελλάδα

Τα τελικά εκλογικά αποτελέσματα από 47 Δικηγορικούς Συλλόγους της χώρας

Ολοκληρώθηκε πανελλαδικά η καταμέτρηση των σταυρών και γνωστοποιήθηκαν τα αποτελέσματα για 47 από τους 62 Δικηγορικούς Συλλόγους της χώρας, όπου πραγματοποιήθηκαν εκλογές.

Τα αποτελέσματα για 47 από τους 62 δικηγορικούς συλλόγους της Ελλάδας, στους οποίους πραγματοποιήθηκαν εκλογές, ανακοινώθηκαν έπειτα από την ολοκλήρωση της καταμέτρησης των σταυρών.

Οι εκλογές στους τρεις μεγάλους Δικηγορικούς Συλλόγους της χώρας, της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και του Πειραιά, συνεχίζονται σήμερα, από τις 7 το πρωί, για την ανάδειξη των δύο υποψηφίων που θα περάσουν στον δεύτερο γύρο, που θα διεξαχθεί στις 3 και 4 Δεκεμβρίου 2017. Σήμερα, οι κάλπες θα κλείσουν στις 7 το απόγευμα, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο παράτασης.

Υπενθυμίζεται, από τους 63 Δικηγορικούς Συλλόγους της χώρας, δεν πραγματοποιήθηκαν σήμερα εκλογές στον Δικηγορικό Σύλλογο Τρίπολης, όπου οι εκλογές θα διεξαχθούν στις 10 Δεκεμβρίου 2017.

Συγκεκριμένα, τα αποτελέσματα στους 47 Δικηγορικούς Συλλόγους, έχουν ως εξής:

1. Αγρινίου, εξελέγη ο Δημήτρης Νικάκης2. Αιγίου, επανεξελέγη ο Γεώργιος Μπέσκος3. Αλεξανδρούπολης, επανεξελέγη ο Ιωάννης Ζαμπούκης4. Αμαλιάδας, εξελέγη ο Αθανάσιος Θεοδόσης5. Άμφισσας, εξελέγη η Σταυρούλα Πήττα6. Βόλου, εξελέγη ο Χρήστος Στρατηγόπουλος7. Γιαννιτσών, ο εξελέγη Ευστάθιος Φουντουκίδης8. Γρεβενών, επανεξελέγη ο Χρήστος Παπαϊωάννου9. Γυθείου, εξελέγη η Ανθούλα Μπαλιτσάρη10. Δράμας, επανεξελέγη ο Αναστάσιος Πούλιος11. Εδέσσης, επανεξελέγη η Λεμονιά Γαϊσίδου12. Ευρυτανίας, εξελέγη ο Αθανάσιος Γαλανός13. Ζακύνθο,υ εξελέγη ο Ιωάννης Γιατράς14. Ηλείας-Πύργου, επανεξελέγη ο Δημήτριος Δημητρουλόπουλος15. Ηρακλείου, επανεξελέγη ο ‘Αρης Ροζάκης16. Θεσπρωτίας, εξελέγη ο Νικόλαος Μπέζας17. Θηβών, εξελέγη η Σωτηρία Μανάρα-Μαυράκη18. Ιωαννίνων, εξελέγη η Μαρία Νάκα19. Καβάλας, εξελέγη ο Γεώργιος Γραμμένος20. Καλαβρύτων, επανεξελέγη ο Ανδρέας Οικονόμου21. Καλαμάτας ,εξελέγη ο Περικλής Ξηρογιάννης22. Καρδίτσας, εξελέγη ο Γεώργιος Ανυφαντής23. Καστοριάς, επανεξελέγη ο Γεώργιος Μπαλιάκας24. Κεφαλληνίας, εξελέγη ο Σάββας Σαββάογλου25. Κιλκίς, επανεξελέγη η Ευρώπη Αρτόγλου26. Κοζάνης, εξελέγη ο Χρήστος Δημητρόπουλος27. Κορίνθου, εξελέγη η Παναγιώτα Επιβατινού28. Κυπαρισσίας, εξελέγη ο Αθανάσιος Πετρόπουλος29. Κω, εξελέγη ο Εμμανουήλ Χατζηάμαλος30. Λασιθίου, εξελέγη ο Γεώργιος Παραουλάκης31. Λευκάδας, επανεξελέγη ο Γεράσιμος Γαντζίας32. Λιβαδειάς, επανεξελέγη ο Βασίλειος Δαλαμάγκας33. Μυτιλήνης, επανεξελέγη ο Δημήτριος Καλλίας34. Νάξου, επανεξελέγη η Μαρία Μάρκου35. Ναυπλίου, επανεξελέγη ο Δημήτριος Ορφανός36. Ορεστιάδας, εξελέγη η Άννα Μεμετζή37. Πρεβέζης, επανεξελέγη ο Γεώργιος Θωμάς38. Ρεθύμνης, επανεξελέγη οΕυάγγελος Μουνδριανάκης39. Σάμου, επανεξελέγη ο Γεώργιος Κολλάρος40. Σερρών, επανεξελέγη ο Παναγιώτης Καριπόγλου41. Σπάρτης, επανεξελέγη ο Παναγιώτης Κομνηνός42. Τρικάλων, εξελέγη ο Νικόλαος Γουγουλάκης43. Φλωρίνης, εξελέγη ο Βασίλειος Καραντζίδης44. Χαλκίδας, εξελέγη ο Δημήτριος Γκίκας45. Χαλκιδικής, επανεξελέγη ο Παντελεήμων Ζήσης46. Χανίων, επανεξελέγη ο Ιωάννης Δασκαλάκης47. Χίου, επανεξελέγη η Ανθίπη Ζανναρά.