Αθλητισμός

Ένγκελς: ”Είχα το δικαίωμα να κοιτάζω ψηλότερα”

Ο Μπγιόρν Ένγκελς μίλησε στους συμπατριώτες του για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό και την ως τώρα πορεία του με τους ''ερυθρόλευκους''.

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε σε βελγική ιστοσελίδα ο Μπγιόρν Ένγκελς, ο οποίος υπεραμύνθηκε της επιλογής του Ολυμπιακού το καλοκαίρι, τονίζοντας ότι αισθάνεται καλά στην Ελλάδα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο αμυντικός του Ολυμπιακού:

”Δεν μπορώ να κοντράρω παίκτες όπως ο Κομπανί, ο Αλντερβάιρελντ ή ο Βερτόνχεν. Είναι σε μεγαλύτερο επίπεδο από εμένα. Το σημαντικότερο τώρα είναι πως νιώθω ότι έχω επανέλθει σε υψηλά στάνταρ και αυτό είναι που ήθελα. Όταν ήρθα στον Ολυμπιακό δεν ήμουν στο 100%, αλλά κόντρα σε ΠΑΟΚ, Γιουβέντους και Μπαρτσελόνα επιβεβαίωσα την πρόοδο μου, αισθάνομαι καλά και κοιτάζω το μέλλον με αισιοδοξία”

”Μερικοί άνθρωποι αντιμετώπισαν την μεταγραφή μου στον Ολυμπιακό ως πισωγύρισμα στην καριέρα μου γιατί είχα πει πως η Αγγλία είναι το όνειρο μου. Ήμουν νέος και με θεώρησαν υπερόπτη επειδή τόλμησα να πω ότι ονειρεύομαι την Premier League. Η ομάδα τότε έπαιζε άσχημα, αλλά έδειχναν εμένα και μου ασκούσαν κριτική για αυτή τη δήλωση μου. Τι έπρεπε να πω όταν με ρώτησαν για τις φιλοδοξίες μου; Ότι θέλω σε όλη μου τη ζωή να παίζω στο Βέλγιο; Δεν είχα το δικαίωμα να κοιτάζω ψηλότερα;”