Αθλητισμός

Χιμένεθ: ”Ποια ισοπαλία; Πάμε για νίκη στη Βιέννη” (vid)

O Ισπανός τεχνικός εξήγησε ότι για εκείνον δεν υπάρχει η... ισοπαλία στον χάρτη, τονίζοντας ότι η ΑΕΚ θα πάει για το ''διπλό'' στην Αυστρία.

Λίγη ώρα μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τη Ριέκα (2-2), ο Μανόλο Χιμένεθ παραχώρησε δηλώσεις στο ΑΕΚ TV, μιλώντας για το επικείμενο ευρωπαϊκό ματς της ομάδας στη Βιέννη, κόντρα στην Αούστρια.

Ο Ισπανός τόνισε ότι η ομάδα του θα προετοιμαστεί για τη νίκη, καθώς παρά το γεγονός πως τη βολεύουν δύο αποτελέσματα στην Αυστρία, η στόχευσή της δεν θα είναι άλλη παρά η επιστροφή με το ”διπλό”.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χιμένεθ:

”Tο σημαντικό είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Να ξέρουμε ότι έχουμε κάποιους περιορισμούς, μπορεί να βγαίνουν κάποια προβλήματα, αλλά το πιο σημαντικό είναι να προσπαθούμε να τα ξεπερνάμε. Δεν ξέρω πώς να παίξεις για να πάρει μια… ισοπαλία. Εγω 32 χρόνια τώρα μπαίνω πάντα για να κερδίσω. Άλλες μπορείς να κερδίσεις, άλλες να χάσεις, αλλά δεν ξέρω πώς να μπεις για να πάρεις μια ισοπαλία. Η ομάδα βρέθηκε να χάνει με 2-0. Επρεπε να αντιδράσουμε, οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ έδειξαν ψυχή, έδειξαν καρδιά για να πάρουμε αυτό το τελικό αποτέλεσμα”.