Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Ένας χρόνος από το έπος της Φλωρεντίας (vid)

Στις 24 Νοεμβρίου του 2016, ο ΠΑΟΚ περνούσε νικηφόρα από την έδρα της Φιορεντίνα (3-2) κάνοντας βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League.

Ένα χρόνο πριν, ο ΠΑΟΚ του Βλάνταν Ίβιτς έφερε… τούμπα τα προγνωστικά, φεύγοντας θριαμβευτής από την Ιταλία, μετά το ”διπλό” στην έδρα της Φιορεντίνα (3-2).

Η καλή βραδιά για τον ΠΑΟΚ φάνηκε από την αρχή, καθώς λίγο πριν συμπληρωθεί το πρώτο ημίωρο, η ελληνική ομάδα βρισκόταν μπροστά στο σκορ με 2-0 χάρη στα τέρματα των Σάκχοφ και Τζάλμα Κάμπος.

Η Φιορεντίνα βρήκε το σθένος να απαντήσει, σκοράροντας και ισοφαρίζοντας με τους Μπαμπακάρ και Μπερναντέσκι, αλλά ο Γκάρι Ροντρίγκες με γκολ στα τελευταία λεπτά, έδωσε στον ΠΑΟΚ μια πολύτιμη νίκη.

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: (Πάουλο Σόουζα): Λετσερίνι, Τόμοβιτς, Αστόρι, Γκονσάλο Ροντρίγκες, Μίλιτς (50’ Κιέζα), Κριστόφορο (65’ Σάντσεζ), Μπάντελι, Τέγιο (83′ Ιλισιτς), Βεσίνο, Μπερναρντέσκι, Μπαμπακάρ.

ΠΑΟΚ: (Βλάνταν Ίβιτς): Μπρκιτς, Μάτος, Λέοβατς, Βαρέλα, Κρέσπο, Τσίμιροτ, Σαχόφ (82′ Μυστακίδης), Κάνιας, Ροντρίγκες, Κάμπος (71’ Πέλκας), Κουλούρης (60’ Tιάμ).