Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Ποιος ποδοσφαιριστής ετοιμάζει… βαλίτσες τον Ιανουάριο

Στη Λισαβόνα ήταν κακός και ανάγκασε τον Τάκη Λεμονή να τον αντικαταστήσει, διότι δεν έκανε τίποτε από αυτά που του ζήτησε.

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 3-1 από τη Σπόρτινγκ στη Λισαβόνα, αποχαιρετώντας ουσιαστικά τις τελευταίες ελπίδες που είχε για περαιτέρω πορεία στην Ευρώπη, είτε στο Champions είτε στο Europa League.Οι παίκτες των ”ερυθρολεύκων” είδαν το όνειρό τους να ”γκρεμίζεται” μέσα σε ένα τρίλεπτο, όταν οι γηπεδούχοι σημείωσαν δύο τέρματα, τελειώνοντας ουσιαστικά την υπόθεση.

Ο Έλληνας τεχνικός πάντως είχε αρκετά παράπονα από ορισμένους ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι ξεχώρισαν… αρνητικά μέσα στη γενικά μέτρια εικόνα της ομάδας στην Πορτογαλία.

Ένας εξ αυτών είναι και ο Μεχντί Καρσελά που ως τώρα δεν έχει καταφέρει να δικαιώσει τις προσδοκίες που υπήρχαν για εκείνον το καλοκαίρι. Στη Λισαβόνα ήταν κακός, ενώ δεν κατάφερε να κάνει πράξη τις εντολές του Λεμονή μένοντας πίσω σε τακτικό επίπεδο.

Όπως αναφέρει μάλιστα δημοσίευμα του sportdog.gr, εάν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, δεν αποκλείεται να δούμε τον Καρσελά εκτός Ολυμπιακού τον Ιανουάριο, καθώς δεν έχει καταφέρει να βρει τα πατήματά του και αντί να βοηθά, πάει πίσω το παιχνίδι της ομάδας του.