Ελλάδα

Δώρα Ζέμπερη: Αυτός είναι ο 58χρονος δολοφόνος της άτυχης εφοριακού (pics &vid)

Πατέρας ενός παιδιού φέρεται να είναι ο καθ΄ ομολογίαν του δολοφόνος της 32χρονης Δώρας Ζέμπερη, ο 58χρονος τοξικομανής Σ.Ε.

Ο 58χρονος τοξικομανής που ομολήογησε ότι μαχαίρωσε 14 φορές της 32χρονη Δώρα Ζέμπερη με σκοπό να τη ληστέψει μέσα στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών, οδηγήθηκε μέσα σε κλίμα έντασης και προπηλακισμού στα Δικαστήρια.

Ο 58χρονος Σ.Ε., ο οποίος μάλιστα ήταν γνωστός στις Αρχές, καθώς είχε φυλακιστεί στο παρελθόν δύο φορές για υποθέσεις ναρκωτικών, σύμφωνα με ανθρώπους που τον γνωρίζουν είναι ένας άνθρωπος βίαιος που ζούσε μέσα στην παρανομία και το έγκλημα.Ενταση έξω από τα δικαστήρια

Νωρίτερα, κατά την είσοδο του δράστη στα δικαστήρια επικράτησε έναταση, καθώς είχε συγκεντρωθεί κόσμος, όπου προπηλάκισε τον δολοφόνο της Δώρας Ζέμπερη με τον πατέρα της άτυχης εφοριακού, Κώστα Ζέμπερη, να βρίσκεται ανάμεσά του.

Μόλις είδε τον δολοφόνο του παιδιού του, άρχισε να φωνάζει «Μου σκότωσες το παιδί», ενώ ο κόσμος πλάι του έβριζε τον 58χρονο αποκαλώντας τον «ξεφτίλα» και «αλήτη». Οι αστυνομικοί πήραν κατά μέρος τον πατέρα ώστε να αποτρέψουν τυχόν επίθεση προς τον δολοφόνο, τον οποίο έβαλαν τρέχοντας μέσα στο κτήριο της Ευελπίδων.