Αθλητισμός

Τα έβαλαν… κάτω οι παίκτες του ΠΑΟΚ

Οι ποδοσφαιριστές του Ραζβάν Λουτσέσκου πραγματοποίησαν κουβέντα ώστε να βρουν τα αίτια της μειωμένης απόδοσής τους στα εκτός έδρας ντέρμπι.

Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε για ακόμη μια φορά… άπραγος από ντέρμπι σε αθηναϊκή έδρα, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, χάρη στο γκολ του Λιβάγια.

Το αποτέλεσμα αυτό δημιούργησε ένα κλίμα εσωστρέφειας στα ενδότερα του συλλόγου, με τους ποδοσφαιριστές να αναλαμβάνουν δράση και να συζητούν προκειμένου να βρεθεί λύση, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η ιστοσελίδα inpaok.com.

Στην συζήτηση αυτή, άπαντες έδειξαν να επωμίζονται το μερίδιο των ατομικών ευθυνών τους, υποσχόμενοι ότι θα κάνουν τα πάντα για να αλλάξει άρδην η εικόνα τους από εδώ και στο εξής.

”Πρέπει να δείξουμε αντίδραση, στόχος είναι το πρωτάθλημα, οι εμφανίσεις μας δεν είναι αυτές που θα έπρεπε. Πρέπει να αλλάξουμε πολλά άμεσα, πρέπει να δείξουμε σε όλους πως ξέρουμε σε ποια ομάδα βρισκόμαστε κι ότι έχουμε επίγνωση του τι σημαίνει ο ΠΑΟΚ”, ανέφερε μια από τις χαρακτηριστικότερες ατάκες των παικτών.