Αθλητισμός

Στοΐνοβιτς: ”Είχαμε καλή φουρνιά τότε στον Άρη”

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη, Ζόραν Στοΐνοβιτς, μίλησε για τους ''κιτρινόμαυρους'' σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης.

Δηλώσεις στον ”Libero 107.4” παραχώρησε ο Ζόραν Στοΐνοβιτς, ο οποίος είχε πραγματοποιήσει πέρασμα από τον Άρη και αναφέρθηκε στη δική του εποχή αλλά και σε τωρινούς ποδοσφαιριστές του Άρη, όπως ο Μουμίν.

”Πρώτα έπαιξα στα Τρίκαλα. Είναι η πόλη μου Εκεί είμαι πιο δεμένος. Έναν χρόνο έπαιξα στον ΑΡΗ, μετά έφυγα δανεικός. Στον Άρη είχαμε φτιάξει μία φουρνιά με πολύ καλούς παίκτες, με την έλευση και του Κοντομηνά. Και αυτοί που ερχόντουσαν, όπως ο Τσάβες κλπ είχαν πίεση στους πιτσιρικάδες και υπήρχε ανταγωνισμός. Πήγαινε πολύ καλά η ομάδα”.

Για τους Μπαργκάν και Μουμίν: ”Τον Μουμίν συνάντησα ως παίκτης. Όταν ήρθα στην Κομοτηνή λόγω οικογένειας. Ο Μουμίν ήταν 18 χρονών, μπορεί και λιγότερο. Έπαιζε στην Δ Εθνική και πήρε μεταγραφή στον ΠΑΟΚ. Ήταν σπουδαίο ταλέντο. Έκανε αξιοπρεπέστατη καριέρα. Σαν 6άρι είναι πολύ καλός, έχει μπόι και αποτελεί χρήσιμο εργαλείο. Για τον Μπαργκάν, θυμάμαι ήμουν σκάουτερ στον Πανθρακικό και όταν έφερα τον Παπουλή έπρεπε να δω ποιους παίκτες έπρεπε να φέρω για να χαρεί ο κόσμος από το θεαμα. Ο Μπαργκάν αποδείχθηκε πως στην πορεία έκανε καλή καριέρα και αποτελεί ιδιαίτερα ποιοτικό ποδοσφαιριστή»”.