Αθλητισμός

Χάρις: ”Να βρούμε το πως θα κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό”

Ο Μάνι Χάρις ήταν ξεκάθαρος όσον αφορά το πλάνο το οποίο θα ακολουθήσουν οι παίκτες της ΑΕΚ στην προετοιμασία τους για το ματς Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.

Ο Μάνι Χάρις άφησε για τα καλά πίσω του την μέτρια εμφάνισή του κόντρα στο Ρέθυμνο, ανέβασε ”στροφές” στα επόμενα παιχνίδια και έδειξε τον λόγο για τον οποίο η ΑΕΚ κατέβαλε τόση προσπάθεια για να τον αποκτήσει.

Ο Αμερικανός καλαθοσφαιριστής παραχώρησε δηλώσεις στο sdna.gr και αναφέρθηκε στο επικείμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος:

”Είναι ένα πραγματικά σπουδαίο παιχνίδι αυτό που έρχεται, για εμάς», δήλωσε χωρίς περιστροφές, ενώ έδωσε το.. σύνθημα για την επόμενη μέρα «Θα ξεχάσουμε άμεσα το παιχνίδι με την Ρόζα Ράντομ και θα επιστρέψουμε στο γυμναστήριο για προπονήσεις.

Αυτό που θέλουμε να δούμε τις επόμενες μέρες είναι το τι πρέπει να κάνουμε για να γίνουμε καλύτερη ομάδα και για να φτάσουμε στη νίκη. Το πλάνο μας είναι ένα και έχει να κάνει με το πώς θα κερδίσουμε το παιχνίδι αυτό, οπότε πρέπει να έχουμε αυτή τη διάθεση από τα πρώτα λεπτά”.