Κόσμος

Κέβιν Σπέισι: Δύο ακόμα συνάδελφοί του τον κατηγορούν για σεξουαλική παρενόχληση

Νέες προεκτάσεις παίρνει το σκάνδαλο "Σπέισι" της σεξουαλικής παρενόχλησης που άσκησε ο βραβευμένος Κέβιν Σπέισι σε νεαρό ηθοποιό, με δύο ακόμα συναδέλφους του να τον καταγγέλουν για ανάλογη συμπεριφορά.

Ο ηθοποιός Ρόμπερτ Καβάζος από το Μεξικό κατηγορεί τον βραβευμένο Κέβιν Σπέισι ότι τον παρενόχλησε σεξουαλικά, όταν αυτός ήταν καλλιτεχνικός διευθυντής στο Θέατρο Old Vic του Λονδίνου την περίοδο 2004-15.

"Ήταν σύνηθες για τον τύπο αυτόν, όταν βρισκόταν στο μπαρ του θεάτρου να αρπάζει ότιδήποτε του τραβούσε την προσοχή. Εμένα δε μου ταίριαζε αλλά γνωρίζω άτομα που δεν μπορούσαν να τον σταματήσουν" έγραψε στη σελίδα του στο facebook, η Καβάζος.

Αλλά και ο κινηματογραφιστής, Τόνι Μοντάνα κατηγόρησε τον Κέβιν Σπέισι για σεξουαλική παρενόχληση σε μπάρ του Λος Άντζελες το 2003. "Πήγα να παραγγείλω ένα ποτό και ο Κέβιν ήρθε προς τα μένα και έβαλε το χέρι του στον ώμο μου. Μου έλεγε να πάω μαζί του, να φύγουμε από το μπαρ. Έβαλε το χέρι του στον καβάλο μου και μου άρπαξε όλη την περιοχή με δύναμη" είπε στο περιοδικό Radar.

Ο Μοντάνα μάλιστα δήλωσε ότι Σπέισι δεν ήταν μαθυσμένος και του είπε "Αυτό υποδηλώνει ιδιοκτησία" Του τράβηξα το χέρι, πλήρωσα το ποτό μου και έφυγα, πρόσθεσε ο κινηματογραφιστής, ο οποιίος επεσήμανε ότι ο Σπέισι τον ακολούθησε μέχρι έξω αλλά οι φίλοι του έφτασαν και τον κράτησαν λέγοντάς του ότι έφτασε η ώρα να πάνε σπίτι.

Σε ανακοίνωσή του, το θέατρο Old Vic εξέφρασε την δυσαρέσκειά του για το θέμα και καταδίκασε τις όποιοες τέτοιες πράξεις.

Από την πλευρά του Σπέισι δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο.