Πολιτική

Παύλος Πολάκης: Εκδίδουν …desperate press releases οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας

Καταπέλτης κατά των βουλευτών της Νέας Δμοκρατίας είναι για μία ακόμα φορά ο αναπλητρωτής υπουργός υγείας, Πάυλος Πολάκης μιλώντας για desperate press releases.

Τα απελπισμένα δελτία τύπου, (desperate press releases) στα οποία αναφέρεται ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Πάυλος Πολάκης έχουν σαν στόχο τον βουλευτή Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας, Μάνος Κόνσολας και ερώτησή του για το Ακτινοθεραπευτικό Τμήμα του Γ.Ν Ρόδου.

«Η απελπισία της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι τέτοιου βαθμού, ώστε οι βουλευτές της προχωρούν στην έκδοση desperate press releases (απελπισμένα δελτία Τύπου), με "πιασάρικους" τίτλους που αρμόζουν σε ψευδή δημοσιεύματα κιτρινοφυλλάδων και όχι σε δελτία Τύπου βουλευτών του ελληνικού Κοινοβουλίου». Τα παραπάνω αναφέρει ο αναπληρωτής υπουργός υγείας Παύλος Πολάκης με αφορμή «δελτίο Τύπου, που εξέδωσε την περασμένη Παρασκευή ο βουλευτής Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας, Μάνος Κόνσολας, σχετικά με την απάντηση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή Δωδεκανήσου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Δημήτρη Κρεμαστινού, για την ανέγερση κτιρίου που θα στεγάσει το Ακτινοθεραπευτικό Τμήμα του Γ.Ν. Ρόδου» αναφέρει ο Παύλος Πολάκης σε ανακοίνωσή του.

«Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κατάλαβε ότι "ο Πολάκης στέλνει τους καρκινοπαθείς της Δωδεκανήσου στα νοσοκομεία της Κρήτης", ενώ ο κ. Πολάκης «ανέφερε ότι μέχρι το Σεπτέμβριο του 2016 στο Γ.Ν. Ρόδου θεραπεύονταν 36 ασθενείς με συγκεκριμένες αιματολογικές ασθένειες, από 2 ιατρούς αιματολόγους που υπηρετούσαν στο νοσοκομείο. 

Σήμερα στο Γενικό Νοσοκομείο της Ρόδου υπηρετούν και δύο ιατροί ογκολόγοι, λαμβάνουν θεραπεία 286 ασθενείς, ενώ παρακολουθούνται περίπου 500. Επιπλέον, έχουν προκηρυχθεί άλλες 2 θέσεις μόνιμων ιατρών ογκολόγων, των οποίων η διαδικασία της κρίσης θα ολοκληρωθεί στο επόμενο διάστημα» καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο Παύλος Πολάκης.