Αθλητισμός

Άρης: Η αποκάλυψη Καραντώνη για το πλάνο Παπαδόπουλου

Ο στενός συνεργάτης του Τομ Παπαδόπουλου, όρισε το χρονικό περιθώριο στο οποίο θα ''τρέξουν'' οι διαδικασίες για την βοήθεια στην ΠΑΕ Άρης.

Ο Τομ Παπαδόπουλος, ο ομογενής επιχειρηματίας από τις ΗΠΑ, ετοιμάζεται να συνδράμει οικονομικά, μέσω χορηγίας, στον Άρη, όπως συμφωνήθηκε από τη συνάντησή του με τον ισχυρό άνδρα της ”κιτρινόμαυρης” ΠΑΕ, Θεόδωρο Καρυπίδη.

Ο στενός συνεργάτης του Παπαδόπουλου, Στάθης Καραντώνης, αποκάλυψε μάλιστα σε δηλώσεις του σε εφημερίδα της ομογένειας, ότι το πλάνο για τον Άρη θα μπει λίαν συντόμως σε ”τροχιά” δράσης:

”Πολύ σύντομα θα ανακοινωθεί η χορηγία. Επαναλαμβάνω τη λέξη χορηγία, χρηματοδότηση και όχι εμπλοκή στα διοικητικά του Αρη. Το λέω γιατί πάρα πολλοί δημοσιογράφοι θέλουν να το περάσουν σαν εμπλοκή στα διοικητικά και να προβάλλουν τον νέο επενδυτή, τον ‘άρχοντα’ της ΠΑΕ Αρης, και τέτοια. Δεν πρόκειται να γίνει κάτι τέτοιο. Ούτε πλειοψηφικό, ούτε μειοψηφικό, ούτε κανένα άλλο πακέτο. Και επαναλαμβάνω απαραίτητη προϋπόθεση να είναι ο Καρυπίδης στο τιμόνι της ΠΑΕ Αρης”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Καραντώνης.