Πολιτισμός

Beverley Café Bistrot: Εκδηλώσεις για παιδιά κάθε Τετάρτη

Στο Beverley Café Bistrot κάθε Τετάρτη 17:30-19:30 εκδηλώσεις για παιδιά. Το Beverley οργανώνει στο πατάρι του μια σειρά παρουσιάσεων παιδικών βιβλίων και μουσικοθεατρικών δραστηριοτήτων για τους μικρούς φίλους.

Beverley Café Bistrot – Κύκλος Εκδηλώσεων «Στο πατάρι του Beverley» – Εκδηλώσεις για παιδιά. «O παιδικός κόσμος του Beverley». Κάθε Τετάρτη 17:30-19:30.

Στο πλαίσιο του κύκλου εκδηλώσεων για παιδιά, το Beverley οργανώνει στο πατάρι του, από τα μέσα Σεπτέμβρη 2017, μια σειρά παρουσιάσεων παιδικών βιβλίων και μουσικοθεατρικών δραστηριοτήτων για τους μικρούς φίλους.

Την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 17:30, οι Εκδόσεις Μάρτης θα παρουσιάσουν το βιβλίο «Κάνε γρήγορα Άλφονς!».

Ένα κλασικό έργο της παιδικής λογοτεχνίας. Από την πρώτη έκδοση, το φθινόπωρο του 1972, έχουν εκδοθεί περίπου τριάντα ιστορίες του Άλφονς οι οποίες έχουν μεταφραστεί σε περισσότερες από 32 γλώσσες. Μόνο στη Σουηδία έχουν τυπωθεί πέντε εκατομύρια αντίτυπα. Πρόκειται για μικρά καθημερινά επεισόδια, όπου το παιδί αντιμετωπίζεται πάντα με σοβαρότητα. Το χιούμορ και η φαντασία μέσα στην πραγματικότητα είναι βασικά στοιχεία των ιστοριών της Bergström.

Συγγραφέας/Εικονογράφηση: Gunilla Bergström.

Γονείς και παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τον Άλφονς μέσα από θεατρικό παιχνίδι και βιωματικές δράσεις υπό την καθοδήγηση της θεατρολόγου Άννας Παπαφίγκου. 

Beverley Café BistrotΠλ. Ελευθερωτών 10, Χαλάνδριτηλ.: 215-5150373