Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Και τώρα… ΠΑΟΚ

Οι ''ερυθρόλευκοι'' ξεχνούν τη Βαρκελώνη και ετοιμάζονται για το μεγάλο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ο Ολυμπιακός κατέβαλε την προσπάθειά του και ηττήθηκε σε φυσιολογικά πλαίσια από την πανίσχυρη Μπαρτσελόνα (3-1) στην έδρα της. Άπαντες στο ”ερυθρόλευκο” στρατόπεδο θέλουν να αφήσουν πίσω τους την ήττα στο ”Καμπ Νου” και να προσανατολιστούν στο επόμενο σημαντικό ματς της ομάδας, κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο Τάκης Λεμονής δεν έχει άπλετο χρόνο στη διάθεσή του, ώστε να προετοιμάσει την ομάδα του, όμως έχει φροντίσει να κάνει μια μίνι-προεργασία για το παιχνίδι. Στις σκέψεις του Έλληνα τεχνικού βρίσκονται ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, ο Κώστας Φορτούνης αλλά και ο Σεμπά, η τριάδα που διεκδικεί (και μάλλον θα πάρει) τις αντίστοιχες θέσεις στην ενδεκάδα.

Παράλληλα, σίγουρη θεωρείται η παρουσία του Προτό στα γκολπόστ, ενώ μπροστά του θα παίξει μάλλον το δίδυμο Ένγκελς – Μποτία, με τον Φιγκέιρας και τον Κούτρη να καλύπτουν τα άκρα της άμυνας. Οι Οφόε και Ρομαό αναμένεται να βρεθούν στον άξονα και ο Καρσελά στα ”φτερά”.

Πάντως, θέση βασικού διεκδικούν και οι Τζούρτζεβιτς, Ταχτσίδης και Ομάρ, με τον Λεμονή να κάνει πιο ξεκάθαρο το πλάνο του στις επόμενες προπονήσεις.