Αθλητισμός

Το αφιέρωμα της Euroleague στον… καλοντυμένο Μπόγρη

Η Euroleague παρουσίασε μια άλλη πτυχή του Έλληνα σέντερ, κατατάσσοντάς τον στους πιο καλοντυμένους παίκτες της διοργάνωσης.

Στο ”ραντάρ” της Euroleague μπήκε ο Γιώργος Μπόγρης. Ο Έλληνας σέντερ του Ολυμπιακού έγινε αντικείμενο… αφιερώματος από τους διοργανωτές, όχι τόσο για τη μεταγραφή του στους ”ερυθρόλευκους” αλλά για το… lifestyle του και συγκεκριμένα τις επιλογές του στον τομέα της ένδυσης.

Η Euroleague παρουσίασε τον, μεταξύ άλλων ιδιοκτήτη καταστήματος ρούχων, Μπόγρη, ως τον πιο καλοντυμένο αθλητή της διοργάνωσης, ”στήνοντας” ένα αφιέρωμα γύρω από τον τομέα αυτόν.

‘Πάντα μου άρεσαν τα ρούχα. Είναι πολύ σημαντικό να δείχνεις καλά, γιατί σε κάνει να νιώθεις και καλά κι αυτό σε βοηθάει να παίζεις καλύτερα. Περνάμε πολλές ώρες στο γήπεδο με φόρμες και σορτσάκια, αλλά πρέπει να δοκιμάζεις κάτι διαφορετικό και να δείχνεις καλά όταν είσαι έξω από το γήπεδο. Είναι κάτι που με κάνει να νιώθω χαρούμενος. Έχω χαλάσει ώρες και χρήματα σε ρούχα στο παρελθόν και ήθελα να ξεκινήσω τη δική μου επιχείρηση όσο ακόμη ήμουν ενεργός παίκτης. Και να την κάνω και καλύτερη χρόνο με το χρόνο. Μου άρεσε η ιδέα να έχω ένα μαγαζί με ρούχα και γι’ αυτό άνοιξα το MOOD εδώ στην Γλυφάδα. Είναι πιο εύκολο να διευθύνεις ένα κατάσταση με ρούχα από ότι ένα εστιατόριο ή ένα καφέ, όπου χρειάζεσαι πολύ κόσμο. Η αδελφή μου πραγματικά αγαπάει τη δουλειά εδώ και με βοηθάει στο να «τρέξουμε» το μαγαζί. Δουλεύω εκεί και ταυτόχρονα βοηθώ την οικογένειά μου. Είναι κάτι που το αγαπώ πολύ και πιστεύω πως βρήκα και το κατάλληλο σημείο στην Αθήνα. Και πηγαίνει καλύτερα χρόνο με το χρόνο’‘, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μπόγρης.