Αθλητισμός

Μοντέλα: ”Ποιοτική η ΑΕΚ, χαρούμενος για τον Λάζαρο”

Ο προπονητής της Μίλαν, Βιτσέντζο Μοντέλα, χαρακτήρισε ποιοτική ομάδα την ΑΕΚ, ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί στην επικείμενη συνάντησή του με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιταλού τεχνικού της Μίλαν, Βιτσέντζο Μοντέλα για το ματς με την ΑΕΚ:Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ: ”Κάθε ευρωπαϊκό παιχνίδι είναι δύσκολο. Νομίζω ότι θα γίνει επιθετικό παιχνίδι, είναι δύσκολος αντίπαλος, πολύ ποιοτικός. Έχω δει ότι μπορούν να προσαρμόσουν την τακτική τους ανάλογα με τον αντίπαλο, παίζουν είτε με τρεις είτε με τέσσερις στην άμυνα και είναι πολύ ποιοτικοί μπροστά, γρήγοροι και πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι για να τους αντιμετωπίσουμε. Είναι εξάλλου εντυπωσιακό το ποσοστό που έχει η ΑΕΚ στα σουτ προς την εστία στο Γιουρόπα Λιγκ. Νομίζω ότι είναι ένα παιχνίδι το αποτέλεσμα του οποίου μπορεί να αποδειχθεί για εμάς καθοριστικό για τη συνέχεια και για την πρόκρισή μας στην επόμενη φάση”.

Για τον Χριστοδουλόπουλο: ”Τον είχα παίκτη στη Σαμπντόρια, είμαι χαρούμενος που θα τον συναντήσω και πάλι, αλλά θα είμαστε αντίπαλοι τώρα”.