Αθλητισμός

Βεζένκοφ: Όλο και καλύτερος ο Άρης με Γιαννάκη

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Παναγιώτη Γιαννάκη, ο πρώην άσος του Άρη, Αλέξανδρος Βεζένκοφ.

Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ αποτελεί μέλος της Μπαρτσελόνα, ωστόσο αποδεικνύει περίτρανα ότι δεν ξεχνά την ομάδα η οποία τον βοήθησε ώστε να φτάσει μέχρι τα ”σαλόνια” της ACB και της Euroleague.

Μιλώντας σε αθλητικό ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης, ο Βεζένκοφ αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τον Παναγιώτη Γιαννάκη, χαρακτηρίζοντάς τον ως ”κεφάλαιο” για τον Άρη, ενώ αποκάλυψε ότι διατηρεί επαφές με τον πρώην συμπαίκτη του, Βασίλη Σίμτσακ.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Βεζένκοφ:

Για τα πρώτα ματς του Άρη: ”Με τον Π.Α.Ο.Κ στην αρχή ήταν ένα νευρικό παιχνίδι στην αρχή αλλά στην πορεία η ομάδα έπιασε ρυθμό και έβγαλε μια καλή εικόνα και κατάφερε να πάρει την νίκη. Με τον Κόροιβο δεν είχε καμία σχέση η ομάδα του Άρη δεν έπαιξε καλά και έχασε. Με την Ζιελόνα Γκόρα ο Άρης έπαιξε πάρα πολύ καλά, η Ζιελόνα είναι μια ποιοτική ομάδα και προσπάθησε πάρα πολύ αλλά δεν κατάφερε να κάνει τίποτα”.

Για τον Παναγιώτη Γιαννάκη: ”Ο Γιαννάκης είναι ένα τεράστιο όνομα αυτό είναι γνωστό και δεν χρειάζεται να το συζητάμε καν αυτό, ξέρει τα κατατόπια και τον Άρη. Το να σε προπονεί ένας άνθρωπος «θρύλος» σαν τον Γιαννάκη με την αύρα που εμπνέει είναι τεράστιο δέος και είμαι σίγουρος ότι κάθε φορά θα βλέπουμε την ομάδα όλο και καλύτερη”.

Για τις επαφές του με τον Σίμτσακ: ”Μιλάμε 2-3 φορές την εβδομάδα με τον Βασίλη Σίμιτσακ, με έχει βοηθήσει πάρα πολύ και ακόμα και τώρα με συμβουλεύει κάθε φορά”.

Για την προσπάθεια που κάνει:”Δουλεύω μέρα με την μέρα για να γίνομαι καλύτερος και προσπαθώ πάρα πολύ για να βελτιώσω ότι αδυναμία έχω και να φτάσω όσο ψηλότερα μπορώ”

Για τον κόσμο του Άρη: ”Ο κόσμος του Άρη να ξέρει ότι και εγώ τον αγαπάω πάρα πολύ και ότι πρέπει να συνεχίσει να στηρίζει την ομάδα”.