Αθλητισμός

Πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού εξομολογείται: «Εγώ κι ο Μέσι ήμασταν οι καλύτεροι»

Ο Κουίνσι Οβούσου-Αμπέγε, ο οποίος φόρεσε την φανέλα του Παναθηναϊκού την περίοδο 2011-14 θυμήθηκε την εποχή που αυτός κι ο Μέσι ήταν τα μεγαλύτερα ταλέντα στον κόσμο.

Ο Κουίνσι Οβούσου-Αμπέγε σε συνέντευξη του στην ισπανική εφημερίδα Malaga Hoy, θυμήθηκε την εποχή που αυτός κι ο Μέσι θεωρούνταν τα μεγαλύτερα ταλέντα στον κόσμο.

Ο Γκανέζος εξτρέμ που πέρασε από τον Παναθηναϊκός την περίοδο 2011-14 θυμήθηκε το Παγκόσμιο Νέων του 2005 που έγινε στην Ολλανδία και στο οποίο είχε ξεχωρίσει: «Ήμουν στην Άρσεναλ και ήταν μία διοργάνωση στην οποία εγώ και ο Μέσι ήμασταν οι καλύτεροι παίκτες του τουρνουά. Δείτε όμως που κατάντησε αυτός και που εγώ. 

Γιατί ο Μέσι έγινε αυτός που έγινε και ο Κουίνσι τίποτα; Το έχω αναρωτηθεί κι εγώ πολλές φορές. Ακόμα και σήμερα ονειρεύομαι εκείνες τις στιγμές, εκείνο το τουρνουά κάθε μέρα.

Εκεί έπαιξα όπως ποτέ στη ζωή μου, ήταν η καλύτερη έκδοση μου. Ελπίζω κάποια μέρα να αγωνιστώ ξανά σε τέτοιο επίπεδο. Δεν είναι εύκολο να απαντήσω. Εγώ συνεχίζω να είμαι αισιόδοξος ότι θα έρθει η μέρα που θα είμαι ξανά σε αυτό το επίπεδο», τόνισε ο Κουίνσι, που μετά τον Παναθηναϊκό αγωνίστηκε με απόλυτη… αποτυχία σε Μποαβίστα και Ναϊμέγκεν και είναι χωρίς ομάδα από τον χειμώνα του 2016!