Αθλητισμός

Έξαλλος διεθνής άσος με τον Σκίμπε

Ποιος Έλληνας άσος «τα έχει» με τον ομοσπονδιακό τεχνικό και γιατί;

Παρά τη νίκη της Εθνικής Ελλάδος ποδοσφαίρου, δεν είναι λίγοι αυτοί που θεωρούν ότι ο ομοσπονδιακός τεχνικός έκανε λάθη και στον καταρτισμό της 11άδας, μιας και δεν χρησιμοποιήθηκαν σε όλες τις θέσεις οι θεωρητικά πιο φορμαρισμένοι παίκτες.

Αυτή η άποψη επικρατεί και στο στρατόπεδο της ΑΕΚ, καθώς από την Ένωση υποστηρίζουν ότι Μίκαελ Σκίμπε έπρεπε να εκμεταλλευτεί τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, ο οποίος είναι κατά γενική ομολογία σε πολύ καλή κατάσταση.

Στην ΑΕΚ ήταν βέβαιοι πως ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος θα αγωνιζόταν στο συγκεκριμένο παιχνίδι και πραγματικά έπεσαν από τα σύννεφα όταν είδαν ότι ο Μίκαελ Σκίμπε δεν τον χρησιμοποίησε ούτε ως αλλαγή, προτιμώντας, για παράδειγμα, τον Τάσο Δώνη, ο οποίος προερχόταν από μικροτραυματισμό και θεωρούνταν ανέτοιμος.

Πάντως, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό «τα έχει» και ο παίκτης, μιας και θεώρησε «άδειασμα» την απόφαση του προπονητή του. Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος είχε την πεποίθηση, από τη στιγμή που επέστρεψε στην Εθνική ομάδα, πως θα αγωνιζόταν κιόλας απέναντι στην Κύπρο.