Αθλητισμός

Αλλάζει τα άκρα ο Λεμονής

Τη σκέψη να βάλει τον Καρσελά στο αριστερό άκρο της επίθεσης και να δώσει προβάδισμα για το δεξί στον Πάρντο έχει ο Λεμονής. Τι σκέφτεται για Μίλιτς. Οι «ξεχασμένοι» επί Χάσι ενεργοποιούνται ξανά.

ntttttt

Ο Τάκης Λεμονής έχει αποδείξει από την πρώτη ημέρα της επιστροφής του στον Ολυμπιακό πως θέλει να αξιολογήσει και να αξιοποιήσει καλύτερα όλο το ρόστερ. 

Είναι αλήθεια πως ο Μεντί Καρσελά μέχρι στιγμής δεν έχει προσφέρει τα προσδοκώμενα αγωνιζόμενος στο δεξί άκρο της επίθεσης παίζοντας με ανάποδο πόδι. nnΟ τεχνικός των «ερυθρόλευκων» στο χθεσινό φιλικό του Ολυμπιακού με την Κ20 (3-0) δοκίμασε τον Μαροκινό σε θέση αριστερού ακραίου επιθετικού και ελπίζει πως θα πάρει περισσότερα πράγματα από τον ποδοσφαιριστή, που είναι από τους πιο ποιοτικούς και πιθανώς ο καλύτερος του ρόστερ στο ένας εναντίον ενός. nnΗ σκέψη για «μετάθεση» του Καρσελά ίσως έχει να κάνει και με τη φόρμα του Φελίπε Πάρντο. Ο Κολομβιανός είναι πολύ καλός σε όσα παιχνίδια έχει αγωνιστεί και μοιάζει πλέον να κερδίζει πόντους ως πρώτη επιλογή για τη θέση του δεξιού ακραίου επιθετικού. nnΣτο μεταξύ, ο Τάκης Λεμονής έχει αποφασίσει να ενεργοποιήσει και τον Χρβόγε Μίλιτς. Ο Κροάτης αριστερός μπακ έμεινε εκτός rotation μετά την αποβολή του στο ματς με τη Λαμία, ωστόσο ο νέος προπονητής των Πειραιωτών θεωρεί πως δεν πρέπει να απαξιωθεί και αντιθέτως πως μπορεί να πάρει πράγματα από τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Μάλιστα είχε προ ημερών συζήτηση μαζί του και του ξεκαθάρισε πως είναι στα πλάνα του και πως θα πάρει την ευκαιρία του. Πάντως είναι σαφές πως ο Λεονάρντο Κούτρης είναι αυτή τη στιγμή η πρώτη επιλογή για τη θέση του αριστερού μπακ.