Αθλητισμός

Καταζητείται από τις ελβετικές αρχές η σύζυγος του Λάσκαρη

Η Γεωργία Ευσεβίου, σύζυγος του διοικητικού ηγέτη της ΚΑΕ Άρης, Νίκου Λάσκαρη, καταζητείται από τις ελβετικές αρχές για την υπόθεση της αντιδικίας του ζεύγους με τον Λετονό επιχειρηματία Μιχάλ Σουμπότινς.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Παρασκήνιο», οι ελβετικές αρχές έχουν ζητήσει από την ΕΛ.ΑΣ με κατεπείγον σήμα την σύλληψη της Γεωργίας Ευσεβίου, σχετικά με την υπόθεση υπεξαίρεσης 915 κιλών χρυσού και 57 εκατομμυρίων ευρώ. Παράλληλα, έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και για τον Νίκο Λάσκαρη.

Φυσικά, η συγκεκριμένη υπόθεση αφορά την δικαστική διαμάχη του ζεύγους με τον Λετονό επιχειρηματία Μιχάλ Σουμπότινς, που δραστηριοποιείται στην αγορά χρυσού μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας, όντας παράλληλα ο νόμιμος εκπρόσωπος της αλλοδαπής εταιρίας MD7 Trade Ltd. Ο Σουμπότινς εμπλέκει τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ Άρης και την σύζυγό του σε μία απάτη «μαμούθ» υπεξαίρεσης και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηρίοτητες, ενώ μέσω της πληρεξούσιας δικηγόρου του, έχει ασκήσει αγωγή στο ζεύγος στις 31 Μαρτίου 2017, αξιώνοντας το ποσό των 97,2 εκατομμυρίων ευρώ.

Βέβαια, έχουν κατατεθεί και μηνύσεις από την πλευρά του Λετονού επιχειρηματία, κάτι που οδήγησε στο κατεπείγον σήμα των ελβετικών αρχών για την σύλληψη της Γεωργίας Ευσεβίου.