Ο Χιμένεθ και η ΑΕΚ της Τρίπολης που δεν πρέπει να εμφανιστεί ξανά

Ο Χιμένεθ και η ΑΕΚ της Τρίπολης που δεν πρέπει να εμφανιστεί ξανά
Ο Χιμένεθ και η ΑΕΚ της Τρίπολης που δεν πρέπει να εμφανιστεί ξανά

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

«Ποτέ ξανά», γράφει για την εικόνα της ΑΕΚ στην Τρίπολη η εφημερίδα και εξηγεί: «Μια χαρά βάθος ρόστερ έχει η ΑΕΚ να βρει την ψυχολογία του ο Μανόλο και μαζί της να γράψει ιστορία. Η ΑΕΚ αντί να παίξει με το μαχαίρι στα… δόντια για να ξεφύγει βαθμολογικά πήρε το μαχαίρι και το κάρφωσε στο… στήθος της. Εγινε και στοίχισε στα Γιάννενα, παράγινε και… παραστοίχισε στην Τρίπολη αλλα τέλος στα πειράματα και τα δώρα. Τώρα που η ΑΕΚ είναι 1η μην ξανασυμβεί. Αρρώστησε όλος ο κόσμος, ζαλίστηκαν οι παίκτες, πάγωσαν οι πάντες μέσα στην ΑΕΚ από τις ακατανόητες επιλογές του Μανόλο. Μανόλο, έχεις αποδείξει ότι μπορείς και ότι είσαι καλός προπονητής. Όταν είσαι ήρεμος, μπορείς να κάνει θαύματα, την ΑΕΚ την αγαπάς, σε αγαπάει, δεν υπάρχει κανένας λόγος να χάνεις την ψυχραιμία σου. Εκτός κάθε λογικής αυτό που γίνεται με τον Λιβάγια! Είναι ο πιο φορμαρισμένος παίκτης της ΑΕΚ, προερχόταν από δυο γκολ και σούπερ ψυχολογία και δεν ξεκίνησε στο πιο κομβικό ματς. Από τις 12 συμμετοχές του ο Κροάτης έχει παίξει μόλις 2 ενενηντάλεπτα».

SPORTDAY

Με τη σειρά της η SD τονίζει: «Κλίνατε επ’ αριστερά. Θέλει μπακ, αμυντικό χαφ και ίσως εξτρέμ τον Γενάρη. Η καμπάνα χτυπάει για Βινίσιους, Αϊντάρεβιτς και Πατίτο. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ θέλουν να περάσουν το μήνυμα «όχι άλλα πειράματα» στον Χιμένεθ».

LIVE SPORT

«Μανόλο ήρεμα», αναφέρει η Liveγια να συνεχίσει: «Τα δυο πρόσωπα που έδειξε ο Χιμένεθ και σόκαραν τους παίκτες του! «Δεν τον έχουμε ξαναδεί έτσι», έλεγαν».

SPORTIME

Για τον Χιμένεθ γράφει και η Sportime: «Μανόλο, όλα καλά; Εχασε πολλά περισσότερα από ένα παιχνίδι ο Χιμένεθ. Κομβικά ματς με Ξάνθη και Μίλαν για το μέλλον».

πηγή:  aek365.com 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play