Αθλητισμός

Αναζητώντας τι φταίει…

Η νέα "γκέλα" του ΠΑΟΚ και η εμφάνιση της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου δεν πέρασε φυσικά απαρατήρητη από τους διοικούντες του Δικεφάλου που αναζητούν τα αίτια.

Οι υπεύθυνοι των "ασπρόμαυρων" είναι πεπεισμένοι, πως η ομάδα χρειάζεται χρόνο για να "δέσει" αλλά και για να βρεθούν στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης οι παίκτες και ειδικά οι νέοι, όπως ο Βιεϊρίνια, ο Μαουρίσιο και ο Σαμπράνο που δεν έκαναν προετοιμασία. 

Έχουν ενημερωθεί άλλωστε, ότι οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές θα χρειαστούν σίγουρα δύο εβδομάδες ακόμη για να ανεβάσουν τα επίπεδο απόδοσης τους.

Ωστόσο αυτό που προβληματίζει είναι η νοοτροπία που έδειξε η ομάδα στη Λάρισα που έπαιξε "φοβισμένα" χωρίς ιδιαίτερο λόγο, μιας που ήταν απόλυτα κυρίαρχη της αναμέτρησης αλλά φυσικά και το γεγονός πως εκτός έδρας το σύνολο του Λουτσέσκου δεν έχει την ίδια απόδοση με τους αγώνες που διεξάγονται στη Τούμπα.

Οι συζητήσεις των ανθρώπων του ΠΑΟΚ με τα στελέχη της ομάδας έχουν ξεκινήσει ήδη και περισσότερα θα ειπωθούν από την Τετάρτη, όταν οι ποδοσφαιριστές θα επιστρέψουν στις προπονήσεις, ύστερα από το διήμερο ρεπό που τους έδωσε ο Ρουμάνος τεχνικός.

Πηγή: sdna.gr