Αθλητισμός

Κυριάκος Κιβρακίδης: Σκόραρε και οι “μεγάλοι” ετοιμάζονται για μεταγραφική… μάχη

Ο Κυριάκος Κιβρακίδης ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της νίκης του Ατρόμητου επί του Ολυμπιακού και μπήκε - ξανά - στο μάτι των... μεγάλων.

Πριν από περίπου ένα χρόνο έφτασε μια ανάσα από την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό. Συγκεκριμένα, ο Κυριάκος Κιβρακίδης το καλοκαίρι του 2016 είχε πρόταση από τον Παναθηναϊκό στα χέρια του, αλλά οι "πράσινοι" δεν τα βρήκαν με τον Ατρόμητο.

Ένα χρόνο αργότερα, την πρώτη μέρα του Οκτωβρίου του 2017, ο νεαρός απασχολεί ξανά τη φίλαθλη Ελλάδα, αυτή τη φορά για διαφορετικούς λόγους. Είναι ο "χρυσός" σκόρερ της μεγάλης νίκης του Ατρόμητου στο Καραϊσκάκη απέναντι στον Ολυμπιακό με 1-0 και αρχίζει το όνομά του να ακούγεται και πάλι ηχηρά στην… πιάτσα.

Ήδη από χθες το βράδυ οι μεγάλες ομάδες άρχισαν να ασχολούνται ξανά με τον νεαρό δεξιό μπακ του Ατρόμητου. Και λέμε ξανά, διότι και η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ είχαν δείξει ζεστό ενδιαφέρον στο παρελθόν, αλλά είχαν προτιμήσει τελικά άλλους ποδοσφαιριστές για τη θέση του.

Και φυσικά, στο παιχνίδι δεν αποκλείεται να μπει και το… θύμα του Κιβρακίδη, ο Ολυμπιακός. Αν ο νεαρός συνεχίσει έτσι, τότε ο Γενάρης ίσως φέρει μια μεταγραφική… μάχη στα πόδια του.