Αθλητισμός

Τάκης Λεμονής ή Μαρίνος Ουζουνίδης στον… νέο Ολυμπιακό;

Ο Τάκης Λεμονής "σουλούπωσε" τον Ολυμπιακό. Και θα μείνει σε αυτόν - εκτός απροόπτου - μέχρι το καλοκαίρι. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης μήπως θα ήταν μια εξαιρετική επιλογή για το μέλλον;

Ο Ολυμπιακός φαίνεται να βρίσκει τον εαυτό του με την έλευση του Τάκη Λεμονή, ο οποίος… ξέρει που βρίσκεται. Είναι Έλληνας, είναι Ολυμπιακός, έχει περάσει πολλές φορές από τον πάγκο και αν μη τι άλλο γνωρίζει πολύ καλύτερα τα πράγματα από πολλούς άλλους. Και κυρίως, από τον Μπέσνικ Χάσι.

Ο Τάκης Λεμονής σίγουρα θα μείνει στον πάγκο του Ολυμπιακού μέχρι το φινάλε της σεζόν. Άλλωστε, θεωρείται ο άνθρωπος των… ειδικών αποστολών και ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του μία πραγματική ειδική – όσο και δύσκολη – αποστολή. Να γυρίσει από το -5 στο πρωτάθλημα. Κάτι που είναι και ασυνήθιστο για τους ερυθρόλευκους, αφού έχουν χρόνια να βρεθούν σε αυτή τη θέση.

Τι θα γίνει όμως την επόμενη σεζόν; Θα κάνει ο Βαγγέλης Μαρινάκης το ίδιο λάθος και θα πάρει έναν προπονητή… καλοκαιριού; Αμφιβόλου ποιότητας, όπως ο Μπέσνικ Χάσι, μόνο και μόνο για τα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια; Δύσκολο μας φαίνεται. Και ποια θα είναι η ενδεδειγμένη επιλογή για τον Ολυμπιακό αν αποφασίσει στο φινάλε της επόμενης σεζόν να τερματίσει τη συνεργασία του με τον Λεμονή;

Μια ενδιαφέρουσα άποψη καταθέτει μέσω του Sportdog.gr ο Χρήστος Σταθόπουλος. Και αφορά τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Που δύσκολα θα είναι μέχρι τότε στον Παναθηναϊκό, αν συνεχιστεί η υπάρχουσα κατάσταση.

"Ο Μαρίνος είναι ο άνθρωπος που χρειάζεται ο Ολυμπιακός. Ελληνας, ξέρει τι εστί Ολυμπιακός, με μάτι ποδοσφαιρικό ακόμα και σε παίκτες αξίας 150.000 ευρώ και κυρίως, να αποκατασταθεί το «έγκλημα» που έγινε πέρυσι όταν ξαφνικά ακυρώθηκε η συμφωνία του με τους Πειραιώτες για να έρθει ο Μπέντο (θυμάστε τις αντιδράσεις μέρους των οπαδών). Αν ο Λεμονής εκθέτει έτσι τον Χάσι, τότε σκεφτείτε ο Ουζουνίδης πόσους έχει να εκθέσει…", γράφει ο Χρήστος Σταθόπουλος.

Αλήθεια, ποιος πιστεύει ότι έχει άδικο. Ο Ουζουνίδης έχει δείξει διαπιστευτήρια με ή χωρίς μπάτζετ. Και είναι αλήθεια πως του αξίζει ένα περιβάλλον πιο… ήρεμο απ’ αυτά που έχει ζήσει έως τώρα.