Αθλητισμός

Έτσι είπαμε, ρε Κριστιάνο; Φοβερή βουτιά του Πορτογάλου! (vid, pics)

O Κριστιάνο Ρονάλντο δεν έχει πραγματοποιήσει φέτος το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα, είναι φανερό. Αλλά δεν περίμενε κανείς να πέφτει με... περίσσια ευκολία στην περιοχή, εκβιάζοντας κάποιο σφύριγμα!

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχοντας χάσει μεσοβδόμαδα από την Ρεάλ Μπέτις, δεν είχε την πολυτέλεια να χάσει άλλο έδαφος στο βαθμολογικό πίνακα της La Liga. Ευτυχώς για τους Μαδριλένους, πήρε την νίκη με 2-1 απέναντι στην Αλαβές σήμερα. 

Στο ταμείο του αγώνα ξεχώρισε ο Ντάνι Θεμπάγιος που σκόραρε δύο φορές στο πρώτο ημίχρονο! Όσον αφορά τον Κριστιάνο Ρονάλντο; Ήταν απών! Παρότι έπαιξε και τα 90 λεπτά δεν κατάφερε να σκοράρει, παρά τις πολλές προσπάθειες. 

Το ζήτημα βέβαια είναι αλλού! Το γύρω του διαδικτύου έχει κάνει ένα βίντεο μια συγκεκριμένης φάσης, με πρωταγωνιστή τον Πορτογάλο σταρ. 

Ο «CR7» φαίνεται να πέφτει με μεγάλη ευκολία στο χορτάρι, χωρίς να υπάρχει επαφή με κάποιον από τους παίκτες της Αλαβές! 

Δείτε την ανάλυση της εν λόγω…. βουτιάς:

Ενδεχομένως, για αυτή τη «βουτιά» ο διαιτητής Ουντιγιάνο Μαγιένκο να του φέρθηκε με… αυστηρότητα στη φάση του 65ου λεπτού, όταν ακύρωσε το γκολ του Σέρχιο Ράμος για (αυστηρό) επιθετικό φάουλ του Πορτογάλου σούπερ σταρ…

Και ιδού και η διαδικτυακή… κατακραυγή: 

Πηγή: sdna.gr