Ζώδια

Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Δία ! Δείτε τι θα συμβεί σε όλα τα ζώδια !

Η Σελήνη ξοδεύει άλλη μια μέρα στον ευγενικό και κάπως πολλαπλά ερωτιάρη, που δεν μπορεί να χαλάσει χατίρι - Ζυγό, ευθυγραμμίζοντας την ενέργειά της με τον Δία μέσω συνόδου σήμερα το πρωί και φτάνοντας ανάμεσα στον Άρη και τον Κρόνο, σχηματίζοντας αρμονικά εξάγωνα και με τους δύο.

Η Σελήνη ξοδεύει άλλη μια μέρα στον ευγενικό και κάπως πολλαπλά ερωτιάρη, που δεν μπορεί να χαλάσει χατίρι – Ζυγό, ευθυγραμμίζοντας την ενέργειά της με τον Δία μέσω συνόδου σήμερα το πρωί και φτάνοντας ανάμεσα στον Άρη και τον Κρόνο, σχηματίζοντας αρμονικά εξάγωνα και με τους δύο. 

Ενώ η Σελήνη κάνει επίσης προκλητικές όψεις τετραγώνου στον ανάδρομο Πλούτωνα (νωρίς το πρωί) και στον ανάδρομο Ουρανό (απόψε το βράδυ), έχουμε την ευκαιρία να έλθουμε σήμερα σε ένα μετριοπαθές, ρεαλιστικό και ισορροπημένο πλαίσιο νου.

Ο Κρόνος στρέφεται κατευθείαν σήμερα μετά από έναν οπισθοδρομικό κύκλο που άρχισε στις 6 Απριλίου και είναι μια ισχυρή υπενθύμιση για να φροντίσουμε τις ευθύνες μας και να φέρουμε τους στόχους μας στη γη. 

Με την άμεση στροφή του Κρόνου, και με την καλή σχέση του με την Σελήνη που πολλαπλασιάζει τα θετικά αποτελέσματα, μπορεί να υπάρξει μεγέθυνση των ευθυνών και των περιορισμών μας. 

Διαβάστε την συνέχεια εδώ: