Αθλητισμός

Συγκεντρωμένος στην ΑΕΚ και έτοιμος να δείξει την αξία του ο Πατίτο

Λύθηκαν όλα τα θέματα που είχαν προκύψει στο τέλος της περυσινής σεζόν κι ο Πατίτο αισθάνεται έτοιμος να προφέρει αυτά που μπορεί.

Μια νέα αρχή φαίνεται να κάνει στην ΑΕΚ ο Πατίτο. Οι σχέσεις των δυο πλευρών έχουν βελτιωθεί σε τέτοιο βαθμό που ο Αργεντινός είναι δεδομένο πως συνεχίζει στην ΑΕΚ και τη νέα σεζόν με προοπτικές και για άλλα χρόνια, εφόσον φυσικά ο παίκτης αρχίσει να δείχνει στο χορτάρι τις πραγματικές του δυνατότητες. Η αλήθεια είναι πως είχε δημιουργηθεί ένα θέμα με τον Πατίτο, κυρίως από την πλευρά των μάνατζέρ του. 

Η ΑΕΚ κράτησε σκληρή στάση απέναντί τους, όμως οι σχέσεις ομαλοποιήθηκαν με εξηγήσεις. Στελέχη της Ένωσης είχαν πρόσφατα συζήτηση και με τους εκπροσώπους του παίκτη, όσο και με τον ίδιο τον Πατίτο και όλα λύθηκαν.

Ο 27χρονος εξτρέμ είναι προσηλωμένος στην ΑΕΚ 100%. Είναι μάλιστα και αποφασισμένος να δείξει φέτος την πραγματική του αξία και να γευτεί με την ομάδα τη χαρά τίτλων. Χαρακτηριστικές ήταν και οι δηλώσεις του πριν μερικές ημέρες και πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, τονίζοντας στη ΝOVA πόσο θέλει να γράψει το όνομά του στην ιστορία κατακτώντας με την ΑΕΚ ένα πρωτάθλημα. Είναι έτοιμος και «φτιαγμένος», λοιπόν, ο «Πάτο» να κάνει ένα καινούργιο ξεκίνημα με την ομάδα, από τη στιγμή που λύθηκαν όλα τα προβλήματα. 

Μάλιστα, πλέον είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο και μέσα στη χρονιά, εφόσον φυσικά το θελήσει η ΑΕΚ και ο παίκτης δείξει στο γήπεδο αυτά που μπορεί να ανανεωθεί το συμβόλαιό του (τελειώνει το επόμενο καλοκαίρι). Χαίρει της εκτίμησης και της εμπιστοσύνης του Χιμένεθ (ακόμα και ανέτοιμο ο προπονητής τον ρίχνει στα παιχνίδια), το έχει εισπράξει αυτό ο Πατίτο και νιώθει στην ΑΕΚ ότι το μέλλον μπορεί να είναι πολύ καλύτερο σε όλους τους τομείς. Μην ξεχνάμε κιόλας ότι για κάποιους παίκτες από τη Λατινική Αμερική η πρώτη τους χρονιά στην Ευρώπη δεν είναι πάντα και τόσο καλή. Από τη δεύτερη και μετά δείχνουν πράγματα και προσφέρουν όσα μπορούν. Φέτος λοιπόν και αφού λύθηκαν τα πάντα θα κριθεί και ο Πατίτο…

Πηγή: aek365.com