Αθλητισμός

Οι σκέψεις του Ουζουνίδη για Μπιλμπάο

Οι σκέψεις του Ουζουνίδη για Μπιλμπάο.

ntttttntttttntttttΟ Παναθηναϊκός θα παίξει την Πέμπτη στο Σαν Μαμές προκειμένου να διεκδικήσει το θαύμα της πρόκρισης στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.nn

Τα μεγάλα ερωτηματικά αφορούν τη μεσοαμυντική διάταξη του «τριφυλλιού», όπου ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα έχει να αντιμετωπίσει τις απουσίες των Ρέις, Κουλιμπαλί και Μολέδο. Μόνη δεδομένη θέση είναι αυτή του Χουλτ στα αριστερά.

Το ένα σενάριο φέρνει τους Κολοβέτσιο και Κουτρουμπή στο κέντρο της άμυνας και τον (ανέτοιμο) Γιόχανσον στα δεξιά. Μία πιθανότητα είναι να δούμε τον Κολοβέτσιο στα δεξιά και τον Ευαγγέλου δίπλα στον Κουτρουμπή, ένα σενάριο με ακόμη περισσότερο ρίσκο από το πρώτο, αφού ο Κολοβέτσιος είναι πολύ αργός για να αντιμετωπίσει Ινιάκι ή Μουνιαΐν, ενώ ο Ευαγγέλου έχει δείξει πως δεν είναι έτοιμος ακόμα. Τέλος, ίσως δούμε τον Κουρμπέλη δίπλα στον Κουτρουμπή, με τους Κολοβέτσιο και Χουλτ στα άκρα. Το κενό του Κουρμπέλη θα το καλύψει ο Δώνης ή ο Λουντ.

Αν παίξει ο Λουντ δίπλα στον Ζέκα, τότε ένας εκ των Άλτμαν ή Χατζηγιοβάννη θα παίξει στα φτερά μαζί με τον Καμπέσας, ενώ ο Λουτσιάνο θα είναι πίσω από τον μοναδικό προωθημένο που δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα αν θα είναι ο Τσάβες ή ο Μολίνς.

Πηγή: newspao.gr