Αθλητισμός

Θέλει Ντιέγκο Κόστα μέχρι τον Ιανουάριο η Ντεπορτίβο λα Κορούνια

Την ώρα που ο Ντιέγκο Κόστα βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από την Τσέλσι, στην Ντεπορτίβο λα Κορούνια εξετάζουν το ενδεχόμενο να αποκτήσουν τον διεθνή Ισπανό επιθετικό μέχρι τον Ιανουάριο.n

Μόλις χθες (14/8) η Τσέλσι επέβαλε πρόστιμο ύψους 300.000 λιρών στον Ντιέγκο Κόστα για την αδικαιολόγητη αποχή του από τις προπονήσεις των «μπλε». Το γεγονός αυτό τον φέρινει ακόμα πιο κοντά στην αποχώρηση με την Ατλέτικο Μαδρίτης να είναι πρώτη υποψήφια να τον αποκτήσει.

Ωστόσο, στους «ροχιμπλάνκος» έχει επιβληθεί ποινή απαγόρευσης μεταγραφών μέχρι τον Ιανουάριο του 2018 γεγονός που καθιστά περίπλοκη την υπόθεσή του. 

Η Ντεπορτίβο λα Κορούνια είναι σύμφωνα με ισπανιά δημοσιεύματα διατεθειμένη να αποκτήσει τον Κόστα μέχρι τον Ιανουάριο λειτουργώντας ως «γέφυρα» για την μετέπειτα μεταγραφή του στην Ατλέτικο.

Κάτι ανάλογο ισχύει και στην περίπτωση του Βιτόλο που αγοράστηκε από τους Μαδριλένους αλλα μέχρι τον Ιανουάριο θα μείνει στην Λας Πάλμας. Σε κάθε περίπτωση για να συμβεί το deal απαιτείται συμφωνία παραχώρησης του Κόστα ανάμεσα σε Ατλέτικο και Τσέλσι.

Πηγή: sdna.gr