Αθλητισμός

«Τέλος ο Ουάρντα από τη Φεϊρένσε, γύρισε στην Αίγυπτο»

Παρότι δεν έχει ανακοινωθεί η αποχώρησή του από τη Φεϊρένσε, οι Πορτογάλοι αναφέρουν ότι ο Αμρ Ουάρντα αποτελεί ήδη παρελθόν από την ομάδα, αφού φέρεται να παρενόχλησε γυναίκες συμπαικτών του.n

Την πόρτα της εξόδου από τη Φεϊρένσε είδε ο Αμρ Ουάρντα, όπως αναφέρει νέο δημοσίευμα στην Πορτογαλία, παρότι δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί κάτι σχετικό από τον πορτογαλικό σύλλογο.

Ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ, που είχε δοθεί πριν μερικές μέρες δανεικός στη Φεϊρένσε, φέρεται να παρενόχλησε δύο γυναίκες συμπαικτών του.

Τα δύο περιστατικά, όπως ήταν φυσικό, έφεραν μεγάλη αναστάτωση και σύμφωνα με την A Bola ο Ουάρντα ήδη αποτελεί παρελθόν από τη Φεϊρένσε.

Όπως τονίζει το σχετικό δημοσίευμα, ο Ουάρντα φεύγει λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς, με την πορτογαλική εφημερίδα να υποστηρίζει ότι ήδη έχει μαζέψει τα πράγματά του και έχει γυρίσει στην πατρίδα του την Αίγυπτο.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται ως συνέχεια στο σημερινό ρεπορτάζ της Record, η οποία αποκάλυψε την είδηση, υποστηρίζοντας ότι τα δύο περιστατικά συνέβησαν το ένα στο ξενοδοχείο που διαμένει η ομάδα και το άλλο μέσω τον social media.

Ο ίδιος ο Ουάρντα με δηλώσεις στην πατρίδα του είχε πάρει θέση, διαψεύδοντας κατηγορηματικά όσα είδαν το φως της δημοσιότητας.

Πηγή: sdna.gr