Αθλητισμός

Διθύραμβοι για Μπουχαλάκη στην Αγγλία!

Η εκπληκτική εμφάνιση του Ανδρέα Μπουχαλάκη και τα δύο του γκολ απέναντι στην Μπρέντφορντ, τον έκαναν talk of the town στην Νότιγχαμ!n

Δεν τον ήξεραν. Τον έμαθαν. Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης συστήθηκε με τον πιο ηχηρό τρόπο, αφού με δύο βολίδες απέναντι στην Μπρέντφορντ «υπέγραψε» την εντυπωσιακή νίκη με 3-4, που έκανε την Φόρεστ μόλις μία από τις τέσσερις ομάδας που διπλασίασαν τις νίκες τους στην Championship.

Τα σχόλια στο διαδίκτυο ήταν επαινετικά για τον Κρητικό μέσο, που με την εμφάνιση του έκλεψε τις καρδιές των οπαδών της νέας του ομάδας.

«Αυτό το παιδί φαίνεται ότι σουτάρει», «Τι γκολάρες»!, «Πήραμε αυτόν τον παίκτη δωρεάν; Μήπως ήταν το πρώτο δώρο του Μαρινάκη;», «ο Μπουχαλάκης είναι μάγος», «άραγε είναι δεξιοπόδαρος ή αριστεροπόδαρος. Είναι μία κανονική κλοπή για εμάς», ήταν μερικά από τα σχόλια των οπαδών της Νότιγχαμ, οι οποίοι όμως ακόμα δεν ξέρουν πως προφέρεται σωστά το όνομα του Έλληνα χαφ.

Κάποιοι μάλιστα έφτασαν στην ιεροσυλία να τον παρομοιάσουν με τον Ρόι Κίν, κάτι που προκάλεσε ένα μίνι χαμό στο Twitter.