Αθλητισμός

Ματ με στόχο τα 7.000 διαρκείας!

Ο Παναθηναϊκός Superfoods ολοκλήρωσε το ρόστερ του, βάζοντας το... κερασάκι στην τούρτα με την απόκτηση του Ματ Λοτζέσκι και πλέον άπαντες στην «πράσινη» ΚΑΕ περιμένουν... ανταπόδοση από τον κόσμο!n

Κατά τις πρώτες μέρες της κίνησης των εισιτηρίων διαρκείας της νέας σεζον, από τον Παναθηναϊκό, επικράτησε… παγωμάρα από πλευράς κόσμου. Η κίνηση στην αγορά των διαρκείας της νέας σεζόν ήταν χαμηλή. Ωστόσο, τις τελευταίες μέρες τα πράγματα άλλαξαν.

Οι μεταγραφικές κινήσεις στο στρατόπεδο του «τριφυλλιού» διαδέχονταν η μία την άλλη, κάτι το οποίο έδωσε… ώθηση και στην αγορά των διαρκείας για τη νέα σεζόν. Ήδη, υπάρχει έντονη κινητικότητα, μετά και την τελευταία προσθήκη στο «πράσινο» ρόστερ, η οποία ήταν ο Ματ Λοτζέσκι!

Τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα έχουν φέρνει ενθουσιασμό στις τάξεις των φιλάθλων της ομάδας του Τσάβι Πασκουάλ. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός πως πλέον έχουν ξεπεράσει τις 4.000 τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν, ωστόσο ο μεγάλος στόχος είναι άλλος.

Οι «πράσινοι» έχουν θέσει ως… μαγικό αριθμό τα 7.000 διαρκείας για τη νέα σεζόν, με την αισιοδοξία πως το νούμερο αυτό θα καλυφθεί να είναι έντονη. Βεβαίως, η κίνηση…. ματ που «έφτιαξε» τον κόσμο, ήταν η απόκτηση του Ματ Λοτζέσκι, με τους ανθρώπους των νταμπλούχων Ελλάδος, καθώς και η παραμονή του Κρις Σίνγκλετον, η οποία ήρθε έπειτα από… μάχη, καθώς οι προσφορές από μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ διαδέχονταν η μια την άλλη, ωστόσο στο «τριφύλλι» έδειξαν με τρόπο ξεκάθαρο πως δεν είχαν καμία διάθεση να παραχωρήσουν τον 28χρονο φόργουορντ.

Από πλευράς Παναθηναϊκού, μετά και τις κινήσεις που έγιναν, περιμένουν ανταπόδοση των προσπαθειών που έγιναν αυτό το καλοκαίρι, με σκοπό να παραμείνει ανταγωνιστική, ενόψει των υποχρεώσεών της σε Ελλάδα και Ευρώπη! Αξίζει να αναφέρουμε πως τη νέα σεζόν οι «πράσινοι» δεν κουβαλούν καμία τιμωρία, πράγμα που σημαίνει πως σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια τους περιμένουν δυναμική παρουσία από τον κόσμο.

Πηγή: sdna.gr