Αθλητισμός

Τα σενάρια για τον αντικαταστάτη του Κουλιμπαλί

Έναν πολύ σημαντικό «πονοκέφαλο» ενόψει των αναμετρήσεων του Παναθηναϊκού με την Μπιλμπάο καλείται να διαχειριστεί ο Μαρίνος Ουζουνίδης, καθώς η απώλεια του Ουσμάν Κουλιμπαλί αναπροσαρμόζει τα πλάνα του. Τα πιθανά σενάρια.

Η αποχώρηση του Ουσμάν Κουλιμπαλί από το φιλικό του Παναθηναϊκού με τον Απόλλωνα Σμύρνης και οι φόβοι για θλάση επιβεβαιώθηκαν από την ιατρική γνωμάτευση και πλέον ο Ουζουνίδης αναζητά τον αντικαταστάτη του διεθνούς Μαλέζου στο δεξί άκρο της άμυνας. Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός πως ο Ματίας Γιόχανσον δεν θα αγωνιστεί στο εντός έδρας παιχνίδι της Λεωφόρου λόγω ανετοιμότητας, η θέση του δεξιού μπακ αναμένεται να καλυφθελι με «αλχημείες».

Υποψήφιος είναι ο Δημήτρης Κολοβέτσιος, με τον 26χρονο κεντρικό αμυντικό να έχει χρησιμοποιηθεί τόσο στο δεξί όσο και το αριστερό άκρο, από τη στιγμή μάλιστα που η επιστροφή του Κουτρουμπή δεν καθιστά αναγκαία την παρουσία του στα στόπερ.

Ένα δεύτερο σενάριο φέρνει το Νούνο Ρέις να επωμίζεται ρόλο δεξιού μπακ, με τον Πορτογάλο να έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στη θέση αυτή, ενώ συν τοις άλλοις με την αποχώρηση του Κουλιμπαλί κλήθηκε να τον αντικαταστήσει στο χθεσινό φιλικό.

Τελευταία αλλά και ακραία λύση, η επιλογή του Ζέκα. Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» μπορεί να ανταποκριθεί ως δεξιός οπισθοφύλακας, ωστόσο στο ενδεχόμενο αυτό η ομάδα χάνει τα τρεξίματά του στη μεσαία γραμμή πόσο μάλλον όταν έχει δέσει αρμονικά με τον Δημήτρη Κουρμπέλη.

πηγή:  sdna.gr