Αθλητισμός

Τόσα θα πάρει ο Τόμπσον από τον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός έκλεισε τις καλοκαιρινές μεταγραφικές του κινήσεις με τον Χόλις Τόμπσον, ο οποίος αναμένεται να λάβει περίπου 800.000 δολάρια στη σεζόν που μας έρχεται.n

Ο Ολυμπιακός άργησε, αλλά τελικά ικανοποίησε και με το παραπάνω τις απαιτήσεις του κόσμου του, όσον αφορά στην τελευταία μεταγραφή. Ο Χόλις Τόμπσον, πέρα από σπουδαίος παίκτης, είναι και το "όνομα", που ήθελαν οι φίλοι των Πειραιωτών για να γίνουν ακόμη πιο αισιόδοξοι για τη νέα χρονιά. 

Ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος πάντα με τη συνεργασία του Γιάννη Σφαιρόπουλου κινήθηκαν μυστικά και εξασφάλισαν την υπογραφή του πρώην παίκτη των Σίξερς, ο οποίος ευελπιστείται με το "καυτό" του τρίποντο και την 4χρονη εμπειρία από το ΝΒΑ να δώσει το κάτι παραπάνω, στη προσπάθεια για επιστροφή στη κορυφή.

Εννοείται ότι οι Αγγελόπουλοι έβαλαν αρκετά βαθιά το χέρι στην τσέπη, ώστε να πείσουν τον Τόμπσον να φορέσει την φανέλα τους. Πιο συγκεκριμένα ο Αμερικάνος σουτέρ θα πάρει κοντά στις 800.000 δολάρια τη μία χρονιά, που θα μείνει στον Πειραιά. Είναι χαρακτηριστικό ότι η συμφωνία κάνει λόγο για ένα χρόνο, συμφωνίες, που δεν κάνει ο Ολυμπιακός. 

Ο Τόμπσον, όμως, θέλει του χρόνου να επιστρέψει στο ΝΒΑ και επειδή οι Πειραιώτες τον ήθελαν τόσο πολύ, για αυτό και ενέδωσαν στο μονοετές συμβόλαιο.

Πηγή: sdna.gr