Αθλητισμός

Στανόγεβιτς: «Θέλουμε παίκτη στο κέντρο»

Ενίσχυση στη μεσαία γραμμή θέλει ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με τον Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς.

Ο Σέρβος τεχνικός σημείωσε στην μεικτή ζώνη του γηπέδου της Τούμπας μετά την ήττα από την Λαμία σε φιλικό παιχνίδι: «Είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα των νέων παιδιών. Είναι θετικό να βλέπεις νέους παίκτες. Είμαι ευχαριστημένος από τους Χατζηδίμπα και τον Τσαούση».

Για τη χθεσινή απόδοση της ομάδας στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ: «Είναι διαφορετικό παιχνίδι δεν έδειξε κάτι για εμάς ήταν μια προπόνηση. Έχουμε ανεβασει ρυθμούς είναι καλό ότι δεν χτύπησε κάποιος. Είμαι ευχαριστημένος γιατί δουλεύουμε καλά».

Για το αν έχει βρει τον τρόπο ο ΠΑΟΚ να διασπά τις κλειστές άμυνες: «Είναι καλό που είδα ζωντανά πως θα μας αντιμετωπίσουν οι ομάδες. Είχα βαριά πόδια μας έλειπαν παίκτες ικανοί να μας βοηθήσουν σε τέτοια παιχνίδια όπως ο Μπισεσβαρ αλλά και παίκτες που θα ρθουν στην ομάδα».

Αν αισθάνεται πίεση για την εικόνα της ομάδας: «Γνωρίζω τη συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια. Είναι υποχρέωση μας να μπούμε στους ομίλους. Είδα τον αντίπαλο ξέρω τι πρέπει να προσέξουμε είμαστε το φαβορί αλλά στο ποδόσφαιρο δε χρειάζεται να λες μεγάλα λόγια. Για την πίεση ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και πάντα θα υπάρχει πίεση».

Για τον Ελ Καντουρί: «Έχουμε επιλογές ευελπιστώ πως θα ρθει κάποιος παίκτης ακόμα από αυτούς που μιλάμε. Για το κέντρο θελουμε παίκτη. Ο Βιεϊρίνια είναι πάντα ευπρόσδεκτος. Θελουμε ενίσχυση εκεί. Θα δούμε βήμα βήμα θα πάρουμε παιξτη με ποιότητα που θα μας βοηθήσει και θα δούμε αν χρειαζόμαστε κάτι επιπλέον».

Πηγή: sdna.gr