Αθλητισμός

Ράφα Μάρκες: «Ουδεμία σχέση έχω με εμπόριο ναρκωτικών»

Με κατηγορηματικό τρόπο διέψευσε ο Ράφα Μάρκες την συμμετοχή του σε εμπόριο ναρκωτικών για το οποίο τον κατηγορούν οι ΗΠΑ. n

Ο πλέον επιτυχημένος Μεξικανός ποδοσφαιριστής φέρεται να βρίσκεται αναμεμειγμένος μαζί με άλλα 22 άτομα και 42 επιχειρήσεις σε δοσοληψίες με τον μεγαλέμπορα ναρκωτικών Ραούλ Φλόρες Ερνάντες.

Πιο συγκεκριμένα οι διωκτικές αρχές των Ηνωμένων Πολιτειών εμφάνισαν μία λίστα με άτομα που ξέπλεναν χρήματα από το παράνομο εμπόριων ναρκωτικών της εγκληματικής οργάνωσης του Ερνάντες και ανάμεσα σε αυτές βρίσκονται 9 επιχειρήσεις ιδιοκτησίας του Ράφα Μάρκες, στον οποίον όμως δεν έχουν απαγγελθεί ακόμη κάποιες κατηγορίες.

Στη διάρκεια έκτακτης συνέντευξης Τύπου, ο ποδοσφαιριστής της Άτλας δήλωσε κατηγορηματικά ότι έχει σχέση με το κύκλωμα και δήλωσε αισιόδοξος ότι, με τη βοήθεια των δικηγόρων του, θα «καθαρίσει» άμεσα το όνομά του.

«Αντιλαμβάνομαι ότι πρόκειται για μια ιδιαίτερη και περίπλοκη κατάσταση, ότι ίσως πρόκειται για το πιο δύσκολο παιχνίδι της ζωής μου, αλλά σύντομα θα ξεκαθαρίσει όλο αυτό διότι είμαι ο Ράφα Μάρκες, τον οποίο όλοι γνωρίζετε» ανέφερε, μεταξύ άλλων .

Πηγή: sdna.gr