Αθλητισμός

Ο Λιβάγια και το ψάξιμο

Ο αθλητικός Τύπος της Τετάρτης γράφει στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ.

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

«Η ώρα του Μάρκο!», γράφει στο πρώτο της σημερινό θέμα η Ώρα, αναφερόμενη στον Λιβάγια. «Ο Λιβάγια δείχνει στις προπονήσεις να βρίσκει «πατήματα» και το «φονικό» του ένστικτο και ετοιμάζεται να… ξεμπουκώσει με την Μπριζ!». Επίσης, η εφημερίδα γράφει: «Προχωρούν οι εκσκαφές. Γι’ αυτό είσαι ΑΕΚ! Επιστολή της Ένωσης στους γείτονες της Αγιά Σοφιάς με την οποία τους ζητά την κατανόησή τους για τη μικρή ταλαιπωρία από τα έργα. Το χειρότερο σενάριο για Γιακουμάκη. Αναβλήθηκε το τεστ με τον Αστέρα Τρίπολης, ο Χιμένεθ δεν θέλει να ρισκάρει κι άλλους τραυματισμούς με δυο φιλικά σε 24 ώρες. Τέλος στα σενάρια για αριστερό μπακ».

SPORTDAY

«Τσόσιτς η έκπληξη», γράφει η εφημερίδα και συνεχίζει: «Ο Σέρβος ικανοποιεί περισσότερο από τους άλλους νέους τον Χιμένεθ. Με Λιβάγια – Αλμέιδα στην Μπριζ. Ψάχνει φορ, περιμένει Αραούχο».

LIVE  SPORT

«Το σοκ φέρνει φορ», γράφει η LS και προσθέτει: «Ενάμιση μήνα έξω ο Γιακουμάκης. Η απόκτηση επιθετικού ανέβηκε στο Νο1 της μεταγραφικής ατζέντας της ΑΕΚ μετά τον τραυματισμό του νεαρού. Όλα τα δεδομένα για το πλάνο ενίσχυσης και ο ρόλος του Αλμέιδα».

SPORTIME

«Στο ψάξιμο η ΑΕΚ», όπως γράφει η SPORTIME, για να συνεχίσει: «Σε αναζήτηση λύσης με Αλμέιδα, φορ και χαφ. Έξι εβδομάδες εκτός ο Γιακουμάκης, πρόβλημα και με Τζανετόπουλο. Φοβήθηκε ο Χιμένεθ από τους τραυματισμούς και ακύρωσε το φιλικό με Αστέρα Τρίπολης».

Πηγή: aek365.com