Αθλητισμός

Το επόμενο βήμα για Σαμπράνο

Το ενδεχόμενο δια ζώσης συζητήσεων με ανθρώπους της Ρουμπίν Καζάν εξετάζουν σοβαρά στον ΠΑΟΚ, για λογαριασμό του Κάρλος Σαμπράνο.

Ο 27χρονος Περουβιανός κεντρικός αμυντικός εξακολουθεί να είναι ο Νο1 στόχος για τον Δικέφαλο, σε μια περίπτωση διόλου εύκολη, λόγω των απαιτήσεων της ρωσικής ομάδας, της οποίας η απάντηση στην εκδήλωση ενδιαφέροντος από τον ΠΑΟΚ ήταν τα 3.000.000 ευρώ για την αγορά του παίκτη.

Αυτό που προκύπτει τις τελευταίες ημέρες, είναι πως στην Μικράς Ασίας σκέφτονται ένα “τετ-α-τετ” με τους ανθρώπους της Ρουμπίν, στο Καζάν, προκειμένου οι δυο πλευρές να συζητήσουν την αναζήτηση φόρμουλας συνεργασίας για την μετακίνηση του Σαμπράνο.

Όλα λοιπόν παραμένουν ανοικτά, παρόλο που η συγκεκριμένη περίπτωση, είναι ιδιαίτερα δύσκολη, καθώς απο τη μία υπάρχουν οι υψηλές απαιτήσεις της ομάδας απο τη Ρωσία και απο την άλλη, η επιθυμία του ίδιου του ποδοσφαιριστή να έρθει στον ΠΑΟΚ.

Άλλωστε την Πέμπτη βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη, ο αδερφός και ατζέντης του διεθνούς παίκτη και συζητήθηκαν, οι λεπτομέρειες για την πιθανή συνεργασία των δύο πλευρών.

Πηγή: inpaok.com