Αθλητισμός

Τα είπαν ΠΑΟΚ-Βιεϊρίνια, τι ζήτησε ο Πορτογάλος

Συνάντηση με τον Λούμπος Μίχελ είχε ο εκπρόσωπος του Αντελίνο Βιεϊρίνια, Πολ Κουτσολιάκος. Τι συμβόλαιο ζήτησε ο Πορτογάλος και πώς αντιδρά ο ΠΑΟΚ...

Η περίπτωση του Πορτογάλου άσου έχει επιστρέψει για τα καλά στην καθημερινότητα του Δικεφάλου, με τους "ασπρόμαυρους" να ψάχνουν το μεγάλο… κόλπο της επιστροφής του διεθνούς άσου στην Τούμπα. 

Ο εκπρόσωπος του παίκτη, Πολ Κουτσολιάκος βρέθηκε τα τελευταία 24ωρα στη Θεσσαλονίκη και είχε μάλιστα συνάντηση με τον Λούμπος Μίχελ για να θέσουν επί τάπητος τα οικονομικά δεδομένα της πιθανής μεταγραφής του παίκτη. 

Η πλευρά του Βιεϊρίνια έχει ρίξει αρκετά τις απαιτήσεις της σε σχέση με τα 2,2 εκατ. ευρώ του συμβολαίου που έχει στη Βόλφσμπουργκ (δεσμεύεται για ένα χρόνο ακόμα), αξιώνοντας 1,7 εκατ. ευρώ ετησίως. 

Τα χρήματα αυτά αφορούν σε «καθαρές» αποδοχές, χωρίς να υπολογίζονται τα διάφορα μπόνους και φυσικά μόνο…. ευκαταφρόνητο δεν είναι το συμβόλαιο που ζητάει ο Πορτογάλος. 

Οι "ασπρόμαυροι" πάντως προσπαθούν να ρίξουν κι άλλο τις απαιτήσεις του 31χρονου μπακ/χαφ, βάζοντας στο τραπέζι το ενδεχόμενο μίας μεγαλύτερης χρονικής διάρκειας συνεργασία, ώστε να ολοκληρώσει πιθανώς ο Βιεϊρίνια την καριέρα του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. 

Φυσικά ο Ιβάν Σαββίδης είναι απόλυτα ενήμερος για τα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να μπει στο τελικό στάδιο η διαπραγμάτευση ανάμεσα στις δύο πλευρές, καθώς θα ενταθεί η προσπάθεια για να βρεθεί η «χρυσή» τομή.

Πηγή: sdna.gr