Αθλητισμός

Οριστικό: Στον ΠΑΟΚ ο Χαραλαμπόπουλος

Η συνάντηση της πλευράς του Παναθηναϊκού Superfoods με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο το απόγευμα της Πέμπτης (3/8) οδηγεί τον Έλληνα άσο οριστικά στον ΠΑΟΚ.n

Έπειτα από ακόμα μία σπουδαία επιτυχία και άλλο ένα χρυσό μετάλλιο με τις «μικρές Εθνικές ομάδες, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος βρέθηκε στο… μεταγραφικό προσκήνιο της Stoiximan.gr Basket League. Η αιτία; Ο Τσάβι Πασκουάλ και οι συνεργάτες του αποφάσισαν πως η καλύτερη και πιο ενδεδειγμένη λύση για τον 20χρονο φόργουρντ θα ήταν ο δανεισμός του σε μία ομάδα του ελληνικού πρωταθλήματος, ώστε να πάρει περισσότερες ευκαιρίες και μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής. Την περσινή σεζόν, ο Χαραλαμπόπουλος πάτησε στα παρκέ στην Euroleague μόλις 7 φορές, ενώ και η συνολική συμμετοχή του στη Stoiximan.gr Basket League δεν βοήθησε στην εξέλιξη του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν στον ΠΑΟΚ με τη μορφή του δανεισμού. Ο νεαρός φόργουορντ είχε συμφωνήσει εδώ και καιρό με τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης και το μόνο που απέμενε ήταν το τελικό «οκ» από την διοίκηση του Παναθηναϊκού Superfoods.

Έχοντας ως δεδομένη την απόφαση του Τσάβι Πασκουάλ, ο οποίος έκρινε ότι ο «Χαραλαμπό» θα βελτιωθεί μέσω του δανεισμού, οι υπεύθυνοι των νταμπλούχων Ελλάδας συναντήθηκαν με τον αθλητή το απόγευμα της Πέμπτης (3/8) και ολοκλήρωσαν ουσιαστικά την μετακίνησή του στη Θεσσαλονίκη. 

Στο ραντεβού των δύο πλευρών διευθετήθηκαν όλα τα ζητήματα που απέμεναν για το… μέλλον του 20χρονου rising star και πάρθηκε η οριστική απόφαση για τον δανεισμό του στον ΠΑΟΚ. Στο deal έπαιξαν σημαντικό ρόλο οι καλές σχέσεις του Παναθηναϊκού Superfoods με τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης σε διοικητικό επίπεδο, καθώς και η πρόθεση του ίδιου του αθλητή να βρεθεί σε ένα περιβάλλον, που θα έχει περισσότερες ευκαιρίες για να αναδείξει το μεγάλο ταλέντο του. 

Στον ΠΑΟΚ ο Χαραλαμπόπουλος μπορεί να δυναμώσει και να σφυρηλατήσει τον χαρακτήρα του, να κερδίσει πολλά στον τομέα της αυτοπεποίθησης και να ωριμάσει, ώστε να επιστρέψει δυνατότερος στον Παναθηναϊκό Superfoods και να αποτελέσει βασικό στέλεχος των «πράσινων» στα επόμενα χρόνια.

Δεν πρέπει άλλωστε να ξεχνάμε πως ο νεαρός άσος αποτελεί το πιο πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο των έξι φορές Πρωταθλητών Ευρώπης, οι οποίοι πέρσι τον… έδεσαν με 8ετές συμβόλαιο. Έτσι, οι νταμπλούχοι θέλουν να δουν τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο να εξελίσσεται και να προοδεύει, ώστε να επιστρέφει ακόμα καλύτερος στο μέλλον στο ΟΑΚΑ.

Πηγή: sdna.gr