Αθλητισμός

Πρόταση της Τουλούζ για Γιόχανσον

Σύμφωνα με πληροφορίες οι Γάλλοι κατέθεσαν επίσημη προταση στην ΑΕΚ για τον Σουηδό.

Η Τουλούζ επέστρεψε για τον Γιάκομπ Γιόχανσον. H γαλλική ομάδα κατέθεσε επίσημα πρόταση στην ΑΕΚ για τον Σουηδό μέσο και περιμένει απάντηση.

Η Τουλούζ παρακολουθεί εδώ και καιρό τον Γιόχανσον και έκανε την πρώτη της επίσημη κρούση την ημέρα του αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ΟΑΚΑ. Οι Γάλλοι προσέφεραν 1,5εκατ. ευρώ με την ΑΕΚ να απαντά αρνητικά. Τώρα επανήλθαν με νέα βελτιωμένη πρόταση αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι και αυτή δεν είναι στα ποσά που θα κάλυπτε τις απαιτήσεις των ανθρώπων της ΑΕΚ.

Όλα συνηγορούν ότι οι Γάλλοι θα ανέβουν περισσότερο και ίσως φτάσουν σε ένα ποσό 2εκατ. ευρώ ή και λίγο παραπάνω. Γενικότερα πάντως στην ΑΕΚ θέλουν να τρέξουν την υπόθεση με τον Γιόχανσον με του οποίου την πλευρά θα έχουν ραντεβού μετά το ματς στη Μόσχα. Εκεί θέλουν να ξεκαθαρίσουν αν υπάρχει ουσιαστική διάθεση για ανανέωση του συμβολαίου (αυτό που έχει λήγει σε έναν χρόνο). Αν δεν βρεθεί η χρυσή τομή η ΑΕΚ θα εξετάσει όλες τις προοπτικές και φυσικά μια καλή πρόταση δεν θα την αφήσει ασυγκίνητη με δεδομένο ότι ο παίκτης τον Ιανουάριο θα μπορεί να συμφωνήσει ως ελέυθερος με άλλη ομάδα.

Πάντως μέχρι τώρα η μοναδική επίσημη προταση που υπάρχει για τον Γιόχανσον είναι αυτή των Γάλλων και ό,τι άλλο έχει ακουστεί έχει μείνει στα επίπεδο του φιλολογικού ενδιαφέροντος.

Πηγή: aek365.com