Αθλητισμός

Ζιλέ όπως… Οφόε – Τι συμβαίνει με Ανσαριφάτν και Ρέτσο

Δεν αλλάζει τακτική ο Ολυμπιακός στα μεταγραφικά. Πλούσιο παρασκήνιο από τον Ιρανό, πότε θα "σκάσει" πρόταση για τον νεαρό αμυντικό.

Μπορεί από τον Ολυμπιακό να ισχυρίζονται και να επικοινωνούν πως δεν πρόκειται να συνεχίσουν να ασχολούνται με την περίπτωση του Γκιγιόμ Ζιλέ, ωστόσο φαίνεται πως αυτή είναι μια τακτική που ακολουθούν σε πολλές περιπτώσεις.

Όπως συνέβη και με τον Οφόε, που είχαν αναφέρει ότι δεν ενδιαφέρει και μετά από τρεις μέρες υπέγραψε. Στον Ολυμπιακό προφανώς θέλουν να φέρουν στα… μέτρα τους τη Ναντ και γι’ αυτό λένε πως δεν ασχολούνται άλλο με τον Βέλγο μέσο, κάτι που δεν αποκλείεται να αλλάξει μέσα στις επόμενες μέρες και οι ερυθρόλευκοι να τον φέρουν στην Ελλάδα.

Όσον αφορά τον Καρίμ Ανσαριφάρντ, ο Ιρανός φαίνεται πως δύσκολα θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό, αφού δεν απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του Μπέσνικ Χάσι. Πάντως, είναι εξαιρετικά δύσκολο ο παίκτης να συνεχίσει την καριέρα του στη Νότιγχαμ Φόρεστ όπως γράφτηκε, μιας και θέλει να πάει σε ομάδα που θα αγωνίζεται βασικός (ενόψει Μουντιάλ) και στην Αγγλία μόνο σίγουρο δεν είναι αυτό.

Τέλος, στο θέμα του Ρέτσου, έχει αναφερθεί πολλές φορές πως ο νεαρός αμυντικός βρίσκεται στη λίστα ομάδων από τη Γερμανία και κυρίως της Λεβερκούζες. Στον Ολυμπιακό περιμένουν πιθανή πρόταση, έχοντας κάνει γνωστές τις απαιτήσεις τους, που ξεπερνούν τα δέκα εκατομμύρια ευρώ και θεωρούν πως εντός Αυγούστου θα "σκάσει" πρόταση.