Αθλητισμός

Μήτογλου και… ψάχνεται για σκόρερ ο Παναθηναϊκός (vid)

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην τελική ευθεία του σχεδιασμού του, με τον Κωνσταντίνο Μήτογλου να βρίσκεται προ των πυλών του «τριφυλλιού», ωστόσο δεν θα είναι ο μόνος!n

Αποφασισμένοι να δημιουργήσουν ένα ρόστερ άκρως ανταγωνιστικό και ισχυρό θέλουν στον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» βρίσκονται στην τελική ευθεία του σχεδιασμού τους, με τις κινήσεις που απομένουν να είναι μετρημένες και συγκεκριμένες.

Μία εξ αυτών είναι ο Κωνσταντίνος Μήτογλου. Ο 21χρονος φόργουορντ τα έχει βρει σε όλα με τους «πράσινους»  και πλέον απομένουν λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση του deal. Ο Μήτογλου αναμένεται να καλύψει το κενό της αποχώρησης του Αντώνη Φώτση, δίνοντας λύσεις στη θέση «4».

Με την προσθήκη του Έλληνα φόργουορντ οι νταμπλούχοι Ελλάδος καλύπτουν τις θέσεις των ψηλών. Παρ’ όλα αυτά, οι μεταγραφές δεν ολοκληρώνονται για την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ.

Οι «πράσινοι» προσανατολίζονται σε απόκτηση παίκτη που θα αγωνίζεται στη θέση «2»-«3» και θα δίνει λύσεις στο σκοράρισμα. Όπως έγραψε, μάλιστα και η εφημερίδα «SportDay» το «τριφύλλι» κοιτάζει την περίπτωση του Κρις Τζόνσον, ο οποίος αγωνιζόταν στο NBDL, ενώ αγωνίστηκε στο Summer League του Λας Βέγκας, με τους Χιούστον Ρόκετς, μετρώντας 14 πόντους ανά αγώνα.

Παράλληλα, στο… τραπέζι έχει πέσει και η περίπτωση του Μάικλ Γκμπίνιε, ο οποίος έχει προταθεί στους «πράσινους», με τον 25χρονο γκαρντ/φόργουορντ να έχει αγωνιστεί στους Ντιτρόιτ Πίστονς κατά το παρελθόν.

Πηγή: sdna.gr