Αθλητισμός

Η Λαμία θέλει Μελίσσα

Οι νεοφώτιστοι στη Super League τον θέλουν δανεικό από τον ΠΑΟΚ.

Η Λαμία προσπαθεί να ενισχυθεί όσο καλύτερα μπορεί για να τη συμμετοχής της στη Super League και συνεχίζει τη μεταγραφική αναζήτηση με σκοπό να «κλείσει» σύντομα το ρόστερ της.

Έτσι είναι και αυτή μία από τις ομάδες που πλησίασε τον ΠΑΟΚ για να πάρει δανεικό παίκτη και συγκεκριμένα τον Νίκο Μελίσσα.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η εφημερίδα Sportime, οι «νεοφώτιστοι» βλέπουν με καλό μάτι τον νεαρό τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, για τον οποίο «παίζει» επίσης το σενάριο του δανεισμού. Ο νεαρός πορτιέρο προορίζεται να γίνει μέλος της τετράδας στον «άσο», την ώρα που ήδη στην ομάδα υπάρχουν οι Πίτκας και ο 20χρονος Βορύλλας, ενώ και το ενδιαφέρον για το Νίκο Παπαδόπουλο κρίνεται ιδιαίτερα προχωρημένο.

Επίσης στο στόχαστρο της Λαμίας είναι και ο Άνταμ Τζανετόπουλος, χωρίς να έχει εγκαταλειφτεί το ενδεχόμενο απόκτησής του με τη μορφή δανεισμού. Πρόκειται βέβαια για δύσκολη περίπτωση από τη στιγμή που ο Τζανετόπουλος έχει δηλωθεί στη λίστα της ΑΕΚ για τις αναμετρήσεις του Τσάμπιονς Λιγκ με αντίπαλο την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Πηγή: inpaok.com