Αθλητισμός

Τα… χατήρια στον Χάσι και στο μάνατζέρ του και οι επιλογές της διοίκησης

Πως διαμορφώνεται το σκηνικό εντός των αποδυτηρίων του Ολυμπιακού.

Ο Μπέσνικ Χάσι έχει αποδείξει στην έως τώρα παρουσία του στον Ολυμπιακό πως είναι από τους προπονητές που δεν… φοβούνται να ζητήσουν αυτό που θέλουν και από την πρώτη μέρα οι εισηγήσεις του για συγκεκριμένους παίκτες ήταν συγκεκριμένες και… αρκετές.

Η διοίκηση προσπάθησε να τις υλοποιήσει, εμπιστευόμενη το πλάνο τους νέου της προπονητή, χωρίς βέβαια να παραλείψει να κάνει κι εκείνη τις μεταγραφές που θεωρούσε πως θα βοηθήσουν την ομάδα και δεν χρειαζόταν η… άδεια του Χάσι για να γίνουν.

Όπως αυτές των Ταχτσίδη, Εμενίκε και Βούκοβιτς, κινήσεις που έγιναν από τους διοικούντες, με τον Χάσι πάντως να συμφωνεί ότι θα βοηθήσουν την ομάδα και να τις αποδέχεται χωρίς… γκρίνια.

Πάντως, ο προπονητής του Ολυμπιακού ήταν εκείνος που σχεδόν απαίτησε την έλευση των Οφόε, Καρσελά, που τους ήξερε από το Βέλγιο, ενώ και για τον Μίλιτς η επιλογή ήταν ουσιαστικά του ατζέντη του Χάσι, του Φαλί Ραματάνι, ο οποίος με την έλευση του Κοσοβάρου προπονητή φαίνεται να ανοίγει πλέον καλό "κανάλι" με την ΠΑΕ Ολυμπιακός.