Αθλητισμός

Σκληρή μάχη δίνει για Τζάρελ Εντι ο Ολυμπιακός (vids)

Ο Ολυμπιακός κινείται γρήγορα και έχει βάλει σε πρώτο πλάνο την απόκτηση του πρώην γκαρντ-φόργουορντ των Σανς και των Ουίζαρντς, Τζάρελ Έντι. n

Μία ακόμη κίνηση με παίκτη από το ΝΒΑ θέλει να κάνει η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, προκειμένου να συμπληρώσει το «παζλ» του ρόστερ της. Οι «ερυθρόλευκοι» αναζητούν παίκτη για τις θέσεις 2-3 και δίνουν μάχη για να αποκτήσουν τον Τζάρελ Έντι. 

Πρόκειται για έναν 26χρονο γκαρντ-φόργουορντ που αποφοίτησε από το Virginia Tech και, παρά το γεγονός πως δεν επιλέχθηκε στο draft του 2014, κατάφερε να παίξει στο ΝΒΑ. Συγκεκριμένα, ο Έντι έπαιξε τη σεζόν 2015/2016 στους Ούιζαρντς έχοντας 2.4 πόντους ανά αγώνα. Την περσινή σεζόν πέρασε για λίγο κι από τους Φίνιξ Σανς. 

Ο Έντι έχει περάσει και από την D-League με τους Austin Spurs και Wind City Blue και είναι τρομερός σουτέρ. Μάλιστα, το 2015, αναδείχθηκε νικητής στον διαγωνισμό τριπόντων του NBDL. 

Την περσινή σεζόν, είχε 14.1 πόντους (41.5% 3π.), 3.9 ριμπάουντ και 1.5 ασίστ κατά μέσο όρο στην αναπτυξιακή λίγκα του ΝΒΑ. 

Πηγή: sdna.gr